İZAYDAŞ Tecrübelerini paylaşıyor

İZAYDAŞ Tecrübelerini paylaşıyor

İZAYDAŞ Tecrübelerini paylaşıyor
banner158
banner174

 TEMA Gönüllüleri İzaydaş Akademi’den mezun oldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İştiraki İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş. (İzaydaş) tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. İzaydaş Akademi tarafından bu yıl 37. Dönemi gerçekleştirilen eğitimlere Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Kocaeli İl Temsilciliği gönüllüleri katıldı. Bu kapsamda Akademi eğitimine Tema Vakfı İl Temsilcisi Nermin Tol, vakıf yöneticileri ve gönüllülerden oluşan 22 kişilik gruba, konusunda uzman şirket yöneticilerinden teorik ve pratik eğitim verildi. Atık yönetiminin tüm aşamalarının uygulamalı öğretildiği akademide, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi. 

 

MEZUN OLDULAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzaydaş Akademisi tarafından Tema Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol ve Gönüllülere Atık Yönetimi hakkında teorik ve pratik dersler verildi. 22 kişinin katıldığı akademi programı kapsamında İZAYDAŞ’ın genel tanımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, atıkların sınıflandırılması, atıkların taşınması, tıbbi atıkların yönetimi ve bertaraf yöntemleri gibi dersler işlendi. Katılımcılara 37. Dönem mezunları olarak sertifikaları verildi. Ayrıca Akademi katılımcıları tesisler içinde teknik incelemelerde bulundu.  

 

TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

Sertifika töreninde konuşan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, İZAYDAŞ Akademi programlarını önemsediklerini belirtti. Saraç “Tecrübelerimizi bizimle ilişkili olan çevreye, hassasiyet duyanlarla paylaşıyor ve çok iyi geri dönüş alıyoruz. Biz her zaman bu eğitimi vermeye açığız. Katılımınız için teşekkür ederiz” dedi. Genel Müdür Saraç, TEMA Vakfı ile sürekli işbirliği içinde olacaklarını belirterek sağlıklı bir çevre ve gelecek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol “Kocaeli TEMA gönüllüleri olarak İZAYDAŞ Akademi eğitim programına katılıp sertifikalarımızı aldık. Başta Genel Müdürümüz Muhammet Saraç olmak üzere İZAYDAŞ ailesine ve sağlıklı bir çevre için çalışan yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER