banner166

Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi 9 mahalleyi dinledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesinde söz verdiği ve “ Halkımızı dinliyoruz, kentimizi birlikte yönetiyoruz” sloganı ile başladığı mahalle danışma meclisi toplantıları Cumhuriyet Mahallesi ile tamamladı.

Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi 9 mahalleyi dinledi
banner158
banner174

 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’yı, Çayırovalılarla birlikte yönetmek ve sorunları istişare ederek çözmek amacıyla seçim beyannamesinde söz verdiği mahalle danışma meclisi toplantılarını 4.5 ayda tamamladı.

 

9 MAHALLEYİ DİNLEDİ

Haziran ayında başladığı mahalle danışma meclisi toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çiftçi, açık havada düzenlediği toplantılarda vatandaşların sorunlarını ve sorularını tek tek cevaplayarak notlar aldı. Haziran ayında Yenimahalle ile başlayan ve Cumhuriyet Mahallesi ile 2019 yılı danışma meclisi toplantılarına nokta koyan Başkan Çiftçi’nin sorunları bizzat yerinde dinleyip vatandaşlarla istişarelerde bulunması ilçe halkının takdirini topladı.

 

DANIŞMA MECLİSİ DEVAM EDECEK

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile ayağına gittiği mahalle sakinlerinin dert, sıkıntı, öneri, talep, görüş ve şikâyetlerini dinleyen Çiftçi, mahallerden topladığı verilerle yol haritasını yeniden belirleyecek. Danışma meclisi toplantılarının devam edeceğini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, göreve gelirken sorunları istişare ederek çözme sözü verdiklerini belirterek, mahallelerde vatandaşlarla gerçekleştirdikleri buluşmaların oldukça verimli geçtiğini söyledi.

 

DAHA MUTLU VE YAŞANABİLİR ÇAYIROVA

Vatandaşların önceliklerinin kendi öncelikleri olduğunu, Çayırova halkının hizmetkârı olduklarını ifade eden Başkan Çiftçi, vatandaşların istemediği hiçbir şeyi yapmayacaklarını söyledi. 5 yılı dolu dolu geçirmek istediklerini, kaynakları verimli  ve etkin bir şekilde halkımızın en iyi hizmet alabilmesi için kullanacaklarını,  vatandaşları memnun ve mutlu edecek hizmet yapmaya devam edeceklerini ifade eden Çiftçi, hayatının geçtiği Çayırova’ya vefa borcunu hizmetle ödemek için gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını, gönül belediyeciliği döneminde başlattıkları hizmet seferberliğinde tüm dert ve gayelerinin Çayırova’yı daha huzurlu, mutlu ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER