banner166

Çayırova Emniyet UYUMA Çağrısı Yapıyor!

Çayırova Emniyet Müdürlüğünden, İçişleri Bakanlığınca uyuşturucuyla mücadele kapsamında geliştirilen vatandaşların uyuşturucu satıcılarını tek tuşla polise ihbarda bulunmaya imkan tanıyan "UYUMA" Projesine tam destek.

Çayırova Emniyet UYUMA Çağrısı Yapıyor!
banner158
banner174
Çayırova Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz düzenli olarak yaptığı asayiş,uyuşturucuyla mücadele ve okul önlerinde huzur toplantısında bu sefer Çayırova'da bulunan dernek başkanlarını ve üyelerini ağırladı.

Düzenlenen toplantıda Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz yöresel dernek başkanlarına İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "UYUMA" Projesi hakkında detaylı bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu. Gürbüz, Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı uzmanlarının imzasını taşıyan,tamamen yerli ve milli imkanlarla geliştirilen "UYUMA" uygulamasını herkesin akıllı telefonuna indirilebileceğini,uyuşturucuyla mücadelede vatandaş desteğinin birlik beraberlik ve uyum içersinde daha fazla artması gerektiğini vurguladı. 

Çayırova Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin "UYUMA" projesine destek amacıyla vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde bilgilendirme yaptığı belirtirken vatandaşlardan tam destek alan bu uygulamanın Çayırova'da her akıllı telefonunda olacak şekilde hedeflendiği belirtiliyor. 

Çayırova'da Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'ün vatandaşlarla,STK'larla,Derneklerle uyum ve iş birliği içinde olması herkesimin takdirini topluyor. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 07:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER