banner166

CHP’Lİ SOYLUÇİÇEK, ÇAYIROVA’DA NELER YAPILDIĞINI ANLATTI

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ilçede esnaf ve vatandaşla bir araya gelmelerini ve neler yaptıklarını anlattı.

CHP’Lİ SOYLUÇİÇEK, ÇAYIROVA’DA NELER YAPILDIĞINI ANLATTI
banner158
banner174
 

Ekonomik çalkantıların ardından koronavirüs pandemisinin de Türkiye’de hızla yayılmasıyla pek çok vatandaş, özellikle de esnaf kesimi mağdur oldu, birçok iş yeri kepenk kapattı. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek de Çayırova’daki esnaf ve vatandaş buluşmalarına ilişkin gözlemlerini ve neler yaptıklarını şu ifadelerle anlattı:

“HALKA DOKUNACAK EN BÜYÜK ANAHTAR MUHTARLARDIR”

“Esnafla mahalle temsilcilerimiz, üyelerimiz, yöneticilerimiz, delegelerimiz, meclisimiz her ay olduğu için meclise kadar olan süreçte demokrasinin göz bebeği olan muhtarlarımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Vekilleri muhtarlarla buluşturduk. Çünkü bir mahallenin en büyük devlet temsilcisi muhtarlardır. Muhtarlar mahalledeki her şeyi bilir. Belediyeler kendi ilçesi veya belde ili sınırları içinde muhtarlara çok iyi şartlar yaratırlarsa halka dokunacak en büyük anahtarlar kesinlikle muhtarlardır. Biz muhtarlarla olan ilişkimizi üst düzey tuttuk. Haberin kaynağı muhtardır. Muhtarın evi bellidir. Kapısı çalınır, şikâyet edilir, dilekte bulunulur, yardım istenir.”

“1000 AİLEYE YARDIM KOLİLERİ VERDİK”

“Bu doğrultuda pandemi döneminde 1000 aileye yakın yardım kolileri verdik. Whatsapp hattı kurduk. Size ulaşamayan vatandaş oradan yazarak iletişim kurabilirler. Gerek kendimizin gerek yardımsever insanlarımızın bizlere destek noktasında gönderdiği kolilerin ulaştırılması, gerek bizden örgüt olarak partinin yardıma muhtaç insanların kimlikleri sorgulanmadan, siyasi düşünceleri sorgulanmadan insani yaşam şartlarına dokunma noktasında kalbine bir damla mutluluk sağlamak için o evlere gitmeye, yardım etmeye çalıştık. Hayatlarını hiçe sayan sağlıkçılar noktasında ilçedeki aile hekimlerinin tamamının ziyaret ettik. Elimizden geldiğince hijyen malzemeleri noktasında doktorlarımıza ulaştık. Muhtarlarımızı hep dinledik. Mahalle temsilcilerinin kendi komşu ve etrafındakilerle ilgili bilgilerin akışını sağladık.”

“KRİZ MASASI TALEBİMİZ YERİNE GETİRİLMEDİ”

CHP’li Soyluçiçek son olarak, “İlçe sınırları içinde yardım noktasında, vatandaşa temas noktasında siyasi parti kimliğini bir kenara bırakalım belediye dahil olmak üzere bir kriz masası talebimiz yerine getirilmedi. Yardımları tek elden her yere ulaşması amacımızdı.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2021, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER