banner166

Demirci, Özel Vatandaşlarla Buluştu !

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerinde özel vatandaşlarla bir araya geldi.

 Demirci, Özel Vatandaşlarla Buluştu !
banner158
banner174

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hazırlanan programda özel vatandaşlarımızla bir araya gelip yemekte ağırladı. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda masaları tek tek dolaşarak engelli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Demirci, tüm katılımcılarla yakından ilgilendi.

Engelli Vatandaşlara Yönelik Önemli Kararlar Alındı

Hep beraber yenilen yemeğin ardından programın açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, engelli vatandaşlara ve ailelerine yönelik hem yerelde hem de genelde önemli kararların alındığını belirtti. 2002’den bu yana çok önemli düzenlemeler yapıldığını kaydeden Demirci: “2005 yılında ilk Engelli Kanunu çıkartan hükümetimiz 2010 yılında engellilerle ilgili yapılacak düzenlemelerin eşitlik ilkesini bozmayacağı anayasa hükmüne bağlandı. 2013 yılında yasa ve mevzuattaki engellileri rahatsız eden ifadeler kaldırıldı. Özel Eğitim Kurumlarındaki kaynaştırma sınıflarındaki öğrenci sayısı 53 bin den 250 binin üstüne çıkarıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER