banner166

Demirci ,yenimahallede esnafı ve vatandaşları dinledi

Yatırım ve projeleri yakından takip eden ve vatandaşlarlada her fırsatta bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Şevki Demirci, Yenimahalle sakinleriyle Köşem Çay Evinde bir araya geldi.

Demirci ,yenimahallede esnafı ve vatandaşları dinledi
banner158
banner174

 Yenimahalle’de Yatırımlar Devam Ediyor

Menderes Caddesi’nde devam eden prestijli cadde uygulamasını incelemesinin ardından bölgedeki esnaflarla sohbet eden ve akabinde Köşem Çay Evinde vatandaşlarla buluşan Demirci, yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Menderes Caddesi’nde devam eden prestijli caddeler uygulamasını anlatan Demirci, yine mahalle sınırları içerisindeki diğer yatırımlara da değindi.

 Demirci “Gündemimizde Hep Yatırımlar, Projeler Var

 Çayırova’nın değerine değer katan ve modern bir kent görünümünü kazandıran prestijli caddeler çalışmasını Menderes’in ardından Gaziler Caddesi’nde de sürdüreceklerini açıklayan Demirci, devam eden uygulamanın 1 ay gibi bir sürede tamamlanacağını da söyledi. Yine Yenimahalle’de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Şifa bağlantısı geçiş köprüsü projesine hızla devam ettiklerini açıklayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, projenin 2019 yılında hizmete alınacağını belirtti. Çayırova’nın ilk vizyon projesi olan Kent Park’ın ve hemen yanı başındaki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin yapımının da tamamlandığını ifade eden Demirci, 2019’un Çayırova’sını eksiksiz bir şekilde inşa etmenin gayreti ve çabası içerisinde olduklarını söyledi. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Demirci, modern bir Çayırova’yı 4,5 yıl sürede her kesimin fikrine ve talebine göre şekillendirmeye çalıştıklarını ve ortak akılla hizmet üretmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2018, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER