banner166

Erişler Şelaleli Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri 26 Şubat 2019 Salı Günü Hizmete Açılıyor

Çayırova Belediyesi’nin sosyal yaşam alanlarını oluşturduğu önemli projelerden olan Semt Meydanları ve Sosyal Tesislere bir yenisi daha eklendi.

Erişler Şelaleli Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri 26 Şubat 2019 Salı Günü Hizmete Açılıyor
banner158
banner174
 

İlçede sosyal yaşam alanlarını arttırmak için semt meydanları projesini uygulamaya koyarak bu güne kadar 3 ayrı Semt Meydanını vatandaşların kullanımına sunan Çayırova Belediyesi, yeni bir meydanı hizmete sunuyor. Hazırlıklarını tamamlayan kurum, Özgürlük ve İnönü Mahallelerinin kesişiminde hayat bulan Erişler Şelaleli Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri 26 Şubat 2019 Salı günü hizmete açılıyor. Saat 16.00’da yapılacak tanıtım ve açılış programından sonra aktif olarak kullanılacak olan tesis adeta bölgenin cazibe merkezi haline gelecek.

Şelale Park Şehrin Siluetinde Yerini Alıyor

Çayırova’nın 5 yıl önce başlayan Marka Şehir, yaşanılabilir bir “Yaşam Şehri” yolculuğunun en önemli duraklarından olan Semt Meydanı ve Sosyal Tesislerine erişler mevkiinde bir yenisi ekleniyor. Ailelerin güvenle uygun fiyat ve hijyenik ortamda konfor içinde kafe ve restoran hizmeti alabileceği Sosyal Tesisi barındıran proje, çocuklar içinde bir oyun parkına sahip. Şehrin en önemli ana arterlerinden biri olan Uğur Mumcu Caddesinde 5 bin metrekare alan üzerine kurulu olan yatırımın en dikkat çeken unsuru 16 metre yüksekliğe erişen şelalesi. Şehrin yeni simgesi ve prestij noktası olmaya aday tesis Çayırova’ya değer katacak ve şehrin en güzel sosyal yaşam alanlarından biri olarak yerini alacak.

Demirci: “Şehrin Fiziki Dönüşümünün Yanı Sıra, Kültürel ve Sosyal Düşümünü de Sağlamaya Yönelik Yatırımlar Yaptık”

Demirci: “Yaptığımız bütün projelerin arkasında Çayırova’yı yaşamak için tercih edilen bir yaşam şehrine dönüştürme gayemizi güdüyoruz. Prestijli caddelerimiz, Sosyal Tesis ve Semt Meydanlarımız, Kültür Merkezlerimiz,  Semt Konaklarımız, park ve mesire alanlarımız ve daha birçok yatırımdan mütevellit 80 projeyi bu gayeye erişmek için hayata geçirdik. Şehrin fiziki dönüşümünün yanı sıra, kültürel ve sosyal düşümünü de sağlamaya yönelik yatırımlar yaptık. Tüm bu yatırımlar Çayırova’da şehir kültürünün oluşumunu ve gelişimini sağlayacak ve mutlu huzurlu insanların yaşadığı bir şehir ortaya çıkacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER