banner166

Kent meydanı projesi halkın beğenisine sunuldu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya yeni bir kimlik kazandıracak kent meydanı projesini sosyal medya hesapları ve billboardlardan halkın beğenisine sundu.

Kent meydanı projesi halkın beğenisine sunuldu
banner158
banner174
  

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şehre vizyon katacak kent meydanı projesine büyük önem veriyor. Göreve geldiği günden bu yana yakından takip ettiği kent meydanının büyük bir bölümünde kamulaştırmayı tamamlayan Başkan Çiftçi, şehre yeni bir kimlik kazandıracak kent meydanı projesini sosyal medya hesaplarından paylaşarak, halkın beğenisine sundu.

 

HALKIMIZLA KARAR VERECEĞİZ

Çayırova’nın vizyonu olarak gördüğü kent meydanı projesinde her ayrıntıyı düşündüklerini ve büyük özen gösterdiklerini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Başkan Çiftçi,” Projeyi tamamladık ve halkımızın beğenisine sunduk. Göreve geldiğimiz günden buyana hizmetlerimizi vatandaşlarımızla istişare ederek gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın beğendiği projeye vakit kaybetmeden başlayacağız” dedi.

 

YEŞİL ALANI YOĞUN OLACAK

Yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde yoğun yeşil alanı ile kenti cazibe merkezi haline getirecek ve estetik katacak projeyi gelişime açık, zamana göre yenilenebilir olarak planladıklarını belirten Başkan Çiftçi, tüm projelerde olduğu gibi kent meydanını da 40-50 yıl sonrasını düşünerek hayata geçireceklerini söyledi.

 

ÇAYIROVA’YA DEĞER KATACAK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ”Yatay mimarisi, mahalle ve komşuluk kültürünü yaşatacak kent meydanının cami,  kapalı otopark, alışveriş, etkinlik, dinlenme, hobi, tören, sosyal ve kültürel donatı alanlarıyla kentimize değer katacak şekilde tasarlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şehirlerin meydanları ile ünlü olduğunu belirten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova’ya kimlik kazandıracak ve marka değeri oluşturacak kent meydanı projemizi benzersiz ve örnek olacak bir şekilde planlıyoruz.  Titiz ve hassas çalışma sonrası ortaya çıkan projeyi sosyal medya hesaplarımız ve bilboardlardan halkımızın beğenisine sunduk. Halkımızın karar verdiği projeye en kısa süre içinde başlayacağız.” dedi.


​​​​​​​

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2020, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER