banner166

Milletvekil Adayları Çayırova'da!

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayları dur durak demeden çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

Milletvekil Adayları Çayırova'da!
banner158
banner174

 Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Hafta sonu Çayırova ilçesinde yoğunlaşan çalışmalarda Milletvekili adayları Sevil Ertatar, Fahrettin Taşkaya, Volkan Gemiksiz ve Sedat Uslu vatandaşla buluştu. İftar sonrası Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallelerinde Kahvehane ve çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşla bir araya gelen adaylar, Gündüz Çayırova Yenimahalle Fatih caddesinde vatandaşa gül dağıttı.


SAADET PARTİSİNE YOĞUN İLGİ
‘’Bizler sevgi ve kardeşliğin teminatı olan, bu milletin arasında gönül köprüleri kuran bir siyasi hareketin mensuplarıyız’’ diyen Milletvekili Adayı Fahrettin Taşkaya, halkımızdan bize karşı çok güzel yaklaşımlar görüyoruz. Bir kısım siyasiler yalan ve iftira yoluyla toplumda bize karşı aleyhte bir algı oluşturmak istedilerse de halkımız buna pirim vermedi. Gittiğimiz her yerde, konuştuğumuz her vatandaşta Saadet Partisine ve Bilge Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’na karşı müthiş bir ilgi ve alaka var. Buda bu oyunun tutmadığını gösteren en bariz örnektir’’ dedi.


MESELENİN ÇÖZÜMÜ
‘’Milletimiz artık hamasi söylemler duymak istemiyor. Milletimiz söylem değil icraat görmek istiyor. Bir kısım siyasiler oy devşirmek için yaptığı söylemlerle bu millete, kendisi gibi düşünmeyenlere tepkili olması gerektiğini aşılıyor. Bu çok yanlış ve kardeşi kardeşe kırdıracak bir davranıştır. Biz, Saadet Partisi olarak, Milli Görüş olarak çok farklı düşünüyoruz. Bizler bu toprakların manevi ruhuyla büyümüş, tüm insanlığı huzur, barış ve saadete kavuşturmak için gece gündüz çalışan bir topluluğuz. Bizim temelimizde Sevgi, Barış ve kardeşlik yatmaktadır. Bundan dolayı meselelerin çözümünde ilk adımın farklı düşüncelere sahipte olsak birbirimizi sevmemiz olduğunu belirtmek isterim’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2018, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER