banner166

Öğretmenlerden Güldüren Tiyatro

Çayırova Belediyesi’nin Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri’nde eğitim veren öğretmenlerden oluşan tiyatro ekibi Otogargara adlı tiyatrosuyla katılımcıları güldürdü.

Öğretmenlerden Güldüren Tiyatro
banner158
banner174
 

2 aylık bir eğitimin ardından gösterdikleri oyunculuk performansı ile katılımcılardan tam not alan öğretmenler, güzel bir tiyatro oyununu ortaya koydu. Otogargara adlı oyunda bir otogarda geçen garip ama gerçek olayları, trajikomik bir açıdan ele alan öğretmenler, şehirlerarası otobüs yolculuklarından insan manzaralarını sahneye yansıttılar.

 

Salon Tıklım Tıklım Doldu

 

Almış oldukları eğitimin sonucunda profesyonel tiyatrocular gibi sahne alarak katılımcıları güldüren belediye tiyatro ekibi, salonu dolduran vatandaşlar tarafından alkışlandı. Her sahnesi keyif veren bir oyun sergileyen öğretmenleri izlemeye gelen vatandaşlar, keyifli ve bir o kadar da kahkahalı geçen oyunun sonunda yeni tiyatro gösterimlerinide beklediklerini belirttiler.

 

Çayırova’da Kültür ve Sanat Canlanıyor

 

Kültür Sanat alanında ilçeye değer katacak yatırımlar yapan Çayırova Belediyesi yeni ve modern kültür merkezleriyle bu alanda önemli adımlar atıyor. İlçedeki kültür ve sanat hayatına canlılık katacak projeler geliştiren kurum, devreye girecek olan ve çeşitli büyüklüklere, kapasiteye sahip 10 salonla kültür sanat faaliyetlerine yeni bir boyut kazandıracak.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER