Şekerpınarlılar; “ Zehirleniyoruz!”

 Şekerpınar bölgesinden gazetemizi arayan çok sayıda vatandaş, özellikle geceleri  kuzeyden sanayi tarafından çok keskin ve rahatsız edici  kokulara maruz kaldıklarını belirterek; “ Şu yaz günlerinde özellikle geceleri camlarımızı açmamız mümkün değil, çünkü genizlerimizi yakan  kokular geliyor sanayi tarafından, zehirleniyoruz.

Şekerpınarlılar; “ Zehirleniyoruz!”
banner158
banner174
 

Şekerpınar bölgesinden gazetemizi arayan çok sayıda vatandaş, özellikle geceleri  kuzeyden sanayi tarafından çok keskin ve rahatsız edici  kokulara maruz kaldıklarını belirterek; “ Şu yaz günlerinde özellikle geceleri camlarımızı açmamız mümkün değil, çünkü genizlerimizi yakan  kokular geliyor sanayi tarafından, zehirleniyoruz. Yetkililer bir çare bulsunlar” dediler.

 

Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’ne yakın bulunan Çayırova Şekerpınar bölgesinden yoğun koku şikâyeti geldi. Şekerpınar Cumhuriyet mahallesinden arayan çok sayıda vatandaş; “ Özellikle son günlerde YAKLAŞIK BİR AYDAN BU YANA geceleri  sanayi tarafından genizleri yakan ağır kimyasal koku geliyor. Bundan dolayı çok rahatsızız.

VALİLİK ARAŞTIRMA YAPTIRSIN!

Genizleri yakan bu kokunun kaynağı bulunsun: Kocaeli Valiliği ile Kocaeli Büyükşehir Yetkililerini kokunun kaynağının bulunması için harekete geçmesini istiyoruz. Bu gidişle kanser olacağız, yetkililer bir çaresini bulup ivedi şekilde konuya el atsınlar, çoluk çocuk evlerde hapsolduk, geceleri pencerelerimizi bile açamıyoruz şu sıcak yaz gecelerinde” dediler.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER