Bıyık’tan Mahalle Turu!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı , Fevzi Çakmak ve Mahallelerinde geçmiş dönemde görev yapan teşkilat mensuplarını ziyaret ederek hizmetleri için teşekkür etti. Bıyık, ayrıca aynı mahallede bulunan hasta vatandaşları da unutmadı ve ziyaret ederek moral verdi.

 Bıyık’tan Mahalle Turu!
banner158
banner174

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Fevzi Çakmak ve Nenehatun Mahallelerinde geçmiş dönemde görev yapan teşkilat mensuplarını ziyaret ederek hizmetleri için teşekkür etti. Bıyık, ayrıca aynı mahallede bulunan hasta vatandaşları da unutmadı ve ziyaret ederek moral verdi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Fevzi Çakmak ve Nenehatun Mahallelerinde geçmiş dönemde görev yapan teşkilat mensuplarını unutmadı. Parti’ye geçmiş dönemlerde katkı sunan teşkilat mensuplarını yalnız bırakmayan ve zaman zaman ziyaretlerde bulunarak sohbet eden başkan Bıyık, bu kez de Fevzi Çakmak ve Nenehatun Mahallelerinde geçmiş dönemde görev yapan teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Geçmişteki hizmetleri nedeniyle partililere teşekkür eden Bıyık, “AK Parti’ye kurulduğu günden beri çeşitli kademelerde hepimiz hizmet ediyoruz. Sizler de mahalle teşkilatımızda partimizin başarısı için güzel hizmetler yaptınız. Bundan sonra da bulunduğunuz mahallede partimizin bir neferi gibi çalışacağınıza inanıyorum. AK Parti’ye hizmet millete hizmettir. Önümüzde çok önemli bir 2019 seçimleri var. Hepimize büyük görevler düşüyor. Hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağız” dedi. Bıyık, mahalledeki partisinin istişare kurulu üyeleriyle de fikir alışverişinde bulundu.

Bıyık, mahalle teşkilatı ziyaretinden sonra yine aynı mahallelerde hasta ziyaretlerinde bulundu. Ekibiyle birlikte hastaları evinde ziyaret eden Bıyık, onları unutmadı ve sorunlarını dinledi. Hastalara moral veren Bıyık’a vatandaşlar da teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER