banner166

Darıca Devam Diyor!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Ak Parti Milletvekili Adayı Hakan Höbek’le birlikte seçim çalışmalarına katılarak vatandaşlara karanfil dağıttı.

Darıca Devam Diyor!
banner158
banner174

 Ak Parti’de 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim çalışmaları artarak devam ederken, seçim çalışmalarına Darıca’da devam eden Kocaeli Ak Parti Milletvekili Adayı Hakan Höbek’e eşlik eden Başkan Karabacak, vatandaşların Ak Parti’ye olan teveccühlerinin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, “inanıyoruz ki halkımız 16 yıldır her türlü engellemelere rağmen ülke insanımıza büyük hizmetler sunan AK kadrolara sandıklarda bir kez daha “Evet” diyecektir.” dedi.

GÜÇLÜ LİDER GÜÇLÜ MECLİS

Başkan Karabacak hafta sonu yapılacak olan seçimler öncesi ilçeyi karış karış gezdiklerini ifade ederken, “seçim sürecinin başlamasıyla birlikte teşkilatımızın her kademesindeki partili kardeşlerimizle birlikte girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadık. Seçim gününe kadar da çalışmalarımız artarak devam edecek. Halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Ak Parti’ye olan inancı seçimler öncesi bizlere güç veriyor. Sandıklardan çıkacak sonuçların ülkemizi hedeflediğimiz güçlü yarınlara taşıyacak şekilde sonuçlanacağından şüphemiz yok. Halkımız “Güçlü Lider, Güçlü Meclis” için Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Ak Parti’yle bir kez daha devam diyecektir. Şimdiden seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER