banner166

DARICA OSMANGAZİ MAHALLE KONAĞI AÇILDI

Darıca Belediyesi tarafından yapılan Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 DARICA OSMANGAZİ MAHALLE KONAĞI AÇILDI
banner158
banner174

Darıca Belediyesi tarafından yapılan Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçe protokolünün yanı sıra Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun’un ailesi, vatandaşlar ve mahalle halkının katıldığı açılış töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Mehteran takımının gösterisi ve okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti başladı.

Programda bir selamlama konuşması yapan Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun’un abisi Metin Tuygun şehit kardeşinin ismini yaşatacak olan bu güzel eseri ilçeye kazandıran Başkan Karabacak’a teşekkür ederek mahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, mahallelerde kurulan aile sağlık merkezleri noktasında kendilerine büyük katkılar sunan Darıca Belediye Başkanı ŞüKrü Karabacak’a teşekkür etti. İlçedeki sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Kadıoğlu, “Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı’nın ardından Osmangazi Mahallesinde de Belediye Başkanımızın böyle önemli bir projede Aile Sağlık Merkezi’ne yer ayırması bizleri mutlu etti. Kendisine mahalle halkı adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN ADLARINI YAŞATACAĞIZ

Konuşmasına terörü lanetleyerek başlayan Başkan Karabacak ise “bir gün önce bölücü terör örgütünün hain saldırısı ile Batman'da şehit olan  askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Bu ülke uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun, onlara çok şey borçluyuz, bizlerde şehitlerimizin adlarını yaşatmak adına 3 ayrı mahallede yapımını tamamladığımız mahalle konaklarımıza onların isimlerini veriyoruz. “dedi.

Başkan Karabacak konuşmasında ilçede yapılan projelerin belirli periyotlar halinde hizmete açılacağı müjdesini verirken, “seçim beyannamemizde verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızın içerisinde Aile Sağlığı Merkezi, çok amaçlı salon, etüt Sınıfı, Dikiş Nakış Kursu Sınıfı, öğretmenler odası, idari birim, mescid ve tuvaletler bulunacak. Bunun yanı sıra hemen yanı başında çocuklarımız için yaptığımız park ile de halkımıza hizmet vereceğiz. Mahallelerimizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak halkımıza hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. İlçemizde yatırımlar devam ediyor,  Mahalle Konağımızın bir kez daha ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da yaptığı selamlama konuşmasında mahalle için büyük önem arz eden bu önemli projeyi ilçeye kazandıran Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun’un ailesine ilçe protokolü tarafından Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. Kesilen kurdele ile Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı açılırken, programın ardından vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER