banner166

Darıca'da Filmleri Aratmayan Hırsızlık Olayı

Kocaeli'nin Darıca ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karahan Kuyumculuk'a gerçekleştirilen hırsızlık girişimi filmleri aratmayacak cinstendi.

Darıca'da Filmleri Aratmayan Hırsızlık Olayı
banner158
banner174

 Darıca İstasyon caddesi üzerinde bulunan Sinan Karahanlı'nın sahipliğini yaptığı Karahan Kuyumculuğa gece saat 02:15 sularında yanında bulunan bir iş yerinin arkada bulunan havalandırma camını kesen hırsızlar tuvalet duvarını hilti ile kırdıktan sonra kuyumcuya girdiler.

Kuyumcuya giren hırsızlar önce alarm sistemlerini iptal ederek altınların bulunduğu kasaya ulaşırlar.Yaklaşık 3 saat 40 dakika süren kasayı açma çalışmaları başarısız olan hırsızlar olay yerinden kaçarlar. Hırsızlık girişiminin gerçekleştiği Karahan Kuyumculuk içinde 2 dışarda gözcülük yapan 1 kişinin olduğu belirtilirken hırsızlık girişimi sonrası olay yerine gelen  Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kameraları görüntüleri ve parmak izleri tespiti yaparak hırsızların peşine düştü. Olay yerinden kaçan hırsızlar girdikleri dükkandan bozuk paraları alarak  olay yerinden uzaklaşırlar.Saatlerce uğraşılan hırsızlık girişimi sonrasıbüyük bir maddi kaybın olmaması Karahan Kuyumculuk  sahibi ve çalışanlarına teselli oldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2018, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER