banner166

Darıca’da Kadir Gecesi coşkusu

Kadir Gecesi’nde Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte binlerce insan hep birlikte iftarını açarken, iftar sonrası İlahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu’nun sohbetinin yanı sıra...

Darıca’da Kadir Gecesi coşkusu
banner158
banner174

 Kadir Gecesi’nde Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte binlerce insan hep birlikte iftarını açarken, iftar sonrası İlahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu’nun sohbetinin yanı sıra hafızlar tarafından Kuran Kerim ziyafeti sunuldu. Binlerce insanın topluca teravih namazı kılarak hep birlikte el açıp duada bulunduğu programda kılınan teravih namazının ardından ise Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (sav) in Sakal-ı Şerif’i ziyarete açıldı. Programda bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak ise Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftarlarını açarak, dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdiklerini ifade etti.



Başkan Karabacak konuşmasında, “bu yıl da binlerce insanı bu mübarek gecede bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Kadir Gecesi’nin ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi. Konuşmaların ardından Darıca’da binlerce kişi teravih namazını hep birlikte kılarak Kadir Gecesi’ni ihya etti. Teravih namazının ardından ise Gönül Birliği Kapısı’nın altında Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (sav) in Sakal-ı Şerif’i ziyarete açılarak bölge halkıyla buluştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER