Darıca'da market soyan maskeli hırsız yakalandı!

Darıca’da bulunan bir marketler zincirinin kasasını spiralle keserek içerisinden 87 bin TL çalan maskeli hırsız yakalandı

Darıca'da market soyan maskeli hırsız yakalandı!
banner158
banner174
 
18 Ocak 2020 tarihinde Darıca ilçesinde meydana gelen olayda  iddiaya göre akşam saatlerinde markete gelen maskeli bir şahıs, içeride saklandı. Kapanış saatinden sonra kimsenin kalmadığından emin olan şüpheli beraberinde getirdiği spiral aletlerle marketin kasasını kesti. İçeride bulunan 90 bin TL’yi alıp kayıplara karıştı. Olayın ardından iş yeri çalışanları sabah durumu fark edince polise şikayette bulundu.

PARANIN 20 BİN TL’Sİ ELE GEÇİRİLDİ
Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri, çevrede bulunan MOBESE ve kameraları incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sırasında şahsın kimliği tespit edildi. Operasyon için düğmeye basan ekipler olayı gerçekleştiren ve benzer suçlardan kaydı bulunan K.S.(30) isimli şahsı İstanbul’un Pendik ilçesinde gözaltına aldı. Yapılan incelemede çaldığı paranın 20 bin TL’si ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere getirildiği Asayiş Şubede tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER