banner166

DARICALILAR MAHALLE KONAKLARINI ÇOK SEVDİ

Darıca Belediyesi tarafından üç ayrı mahallede yaptırılan Mahalle Konakları Darıcalı vatandaşların adeta uğrak yeri haline geldi.

 DARICALILAR MAHALLE KONAKLARINI ÇOK SEVDİ
banner158
banner174

Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı,  Kazım Karabekir Mahalle Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Mahalle Konağı ve Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı verdikleri değişik hizmetlerle mahalle halkının uğrak yerleri haline gelirken, Başkan Karabacak’ta zaman zaman mahalle halkıyla bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunup, mahalle halkının istek ve taleplerini dinliyor.

HALKIMIZIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA PROJELERİMİZİ GEREÇEKLEŞTİRİYORUZ

Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Mahalle Konağı’nda mahalle halkıyla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, içerikleri yönüyle mahalle konaklarının mahalle halkının bir çok ihtiyacına cevap vermersi açısından önem arz ettiğine vurgu yaparken, “mahalle konaklarımız aile sağlık merkezi,  muhtarlık odası, şark köşesi, etüt köşesi,  eğitim sınıfları bilgisayar sınıfları, öğretmenler odası, idari birim, mescid ve tuvaletler gibi alanların yanı sıra yanı başında çocuklar için park ve semt sahası ile küçükten büyüğe her kesime hitap eden projelerimiz. Açılışların ardından geçen kısa süreye rağmen halkımızın mahalle konaklarını bu denli sahiplenmesi yaptığımız için ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Halkımıza her alanda hizmet üretmeye devam ediyoruz.” diyerek ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Karabacak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden mahalleli ise istek ve taleplerini dile getirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER