banner166

Karabacak Oyunu Aslan Çimento İlkokulu'nda Kullanacak!

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak oyunu Darıca Aslan Çimento İlkokulu'nda saat 11:00'da 1373 numaralı sandıkta kullanacak.

Karabacak Oyunu Aslan Çimento İlkokulu'nda Kullanacak!
banner158
banner174

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak oyunu Darıca Aslan Çimento İlkokulu'nda saat 11:00'da 1373  numaralı sandıkta kullanacak.

KAZANAN ÜLKEMİZ OLACAK

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Karabacak, “Öncelikle bütün vatandaşlarımızın demokratik hakkını kullanarak tercihini yapacağı, geniş katılımlı, barış ve huzur içinde geçecek bir seçim diliyorum. İnanıyorum ki seçim sonunda kazanan ülkemiz olacaktır. Yeni yönetim sisteminde güçlü hükümetlerle, güçlü Türkiye’nin önünü açacağımız bu tarihi seçimleri de atlatarak, yolumuza devam edeceğiz. Çabamız yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize güçlü ve bölgesinde lider bir ülke bırakmak. Zor badireleri atlatarak geldiğimiz bu süreçten de başarı ile çıkacağımıza şüphem yoktur. Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  ” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER