ÖZEL SEYMEN 'DE YAZAR-ESER SÖYLEŞİLERİ SÜLEYMAN BULUT’LA DEVAM EDİYOR

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Cumhuriyetimizin 95. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen "Yazar Söyleşili Kitap Okuma Etkinliğinde " Süleyman Bulut’u bir kez daha ağırladı.Söyleşimize idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve çok sayıda öğrencimiz katıldı. Yazarımız öğrencilerin alkışlarıyla salona girdi. Yazarımızı tanıtan kısa bir sunumdan sonra ortaokul öğrencilerimiz yazarımızla buluştu.

ÖZEL SEYMEN 'DE YAZAR-ESER SÖYLEŞİLERİ SÜLEYMAN BULUT’LA DEVAM EDİYOR
banner158
banner174

 Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, Cumhuriyetimizin 95. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen "Yazar Söyleşili Kitap Okuma Etkinliğinde " Süleyman Bulut’u bir kez daha ağırladı.Söyleşimize idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve çok sayıda öğrencimiz  katıldı. Yazarımız öğrencilerin alkışlarıyla salona girdi. Yazarımızı tanıtan kısa bir sunumdan sonra ortaokul öğrencilerimiz yazarımızla buluştu.

Yazar söyleşimizde yazarımız  “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler ve Nüktedan  kitapları üzerine konuştu.   Söyleşimiz, Atatürk’ün birçok anısını barındıran görsellerle devam etti. Yazarımız kitaplarından ve çalışmalarından bahsederken bu çalışmaları Atatürk’ün anılarıyla ilişkilendirdi. Öğrencilerimizin daha önce görmedikleri görselleri görmesi salondaki dikkati bir kat daha artırdı. Özellikle yazarın, Atatürk’ün İzmir’e giderken Ülkü’nün canının sıkılmaması için kurduğu salıncağı anlatması salonda duygulu anlar yaşattı.

Öğrencilerimize yer yer sorular soran yazarımız, sorduğu sorularla Atatürk’le ilgili yaşantıların da pekişmesini de sağladı. Yazara sorulan sorulardan öğrencilerin kitabı büyük bir ilgiyle okudukları anlaşılmaktaydı. Yazarımız da öğrencilerimizin sorularını en güzel şekilde cevapladı. Söyleşimizin sonunda öğrencilerimiz kitaplarını yazarımıza imzalattılar. Daha sonra yazar alkışlar eşliğinde salonumuzdan ayrıldı.

Süleyman Bulut’a öğrencilerimize verdiği bilgiler için teşekkür eder, başka bir söyleşide buluşmayı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178