Rüşveti kabul etmeyen Polislere ödül verildi!

Darıca'da 31 yıl kesilmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi yakalayan polis ekiplerine rüşvet olarak 500 bin TL ve bir yat teklif edilmişti.Rüşveti kabul etmeyen polislere ödül verildi.

Rüşveti kabul etmeyen Polislere ödül verildi!
banner158
banner174
 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri kendisini S.A.K. olarak tanıtan ,resmi belgede sahtecilik ve sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlamak suçlarından 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K.'nın Bayramoğlu’nda lüks bir villada ikamet ettiği tespit edildi.Bunun üzerine villaya operasyon gerçekleştiren ekipler, şarkılar, türküler söylenen ve oyun havaları oynanarak doğum günü partisi yapılan villanın adeta pavyona dönüştürüldüğünü gördü. Düzenlediği partide polis ekiplerine yakalanan O.K., kendisini S.A.K. ismiyle tanıtarak, kendisini serbest bırakmaları için polis ekiplerine 500 bin lira nakit para ve 500 bin liralık tekne vermeyi teklif etti. Ekipler ise bu rüşvetin cevabını şahsı gözaltına alarak verdi.
Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen O.K. isimli şahsın, resmi belgede sahtecilik, sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama suçlarından 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Hükümlü şahıs, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi.
Haberin basına yansıması üzerine herkesin ''İşte Türk Polisi '' diyerek tebrik ettiği ekip,Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu tarafından ödüllendirildi.Tipioğlu asıl ödül aziz milletimizin gönlünde yer almaktır.Sizler istenen ve beklenen polislik anlayışıyla görev yapıyorsunuz ve bunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiniz ''dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER