banner166

SEYMEN  KOLEJİ  ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ  COŞKUYLA  KUTLADI

Özel Seymen Eğitim Kurumları geride bıraktığı 36 yılın ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Hayal Kahvesi’nde büyük bir coşkuyla kutladı.

SEYMEN  KOLEJİ  ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ  COŞKUYLA  KUTLADI
banner158
banner174

 

Özel  Seymen  Eğitim  Kurumları  geride bıraktığı  36  yılın  ardından  24 Kasım  Öğretmenler  Günü’nü  Hayal Kahvesi’nde büyük bir coşkuyla  kutladı.

Öğretmenliğin öneminin ve derinliğinin vurgulandığı geceye Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı ve eşi Murat Mustafa Satı, Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Seymen ve eşi Arzu Seymen, Mali işler koordinatörü Cevdet Turan ve eşi Nuray Turan, İzmit ve Darıca  Yerleşkeleri  idarecileri  ve  öğretmenleri katıldı. 

            İzmit ve Darıca Yerleşkeleri idareci ve öğretmenlerinin katıldığı gecede günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı Müdür Yardımcısı Tuğba Demir yaparken, Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı “Bilimin ışığıyla, Atatürk’ün ilkeleriyle yetiştirdiğiniz öğrencilerimizle gurur duyuyor; Seymen Eğitim Kurumlarının dününde ve bugününde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek öğretmenler gününü kutladı. Konuşmasının ardından her yıl olduğu gibi kurumda on yılını dolduran;  Müdür Yardımcısı Ayşegül Gümüş Yılmaz ile öğretmenler, Mehtap Uzun, Semra Dereci, Rezan Genç ve Havva Kös’e plaketlerini Hamiyet Satı verdi.  Yine kurumda yirmi yılı aşkın süredir görev alan Yabancı Diller Bölüm Başkanı Engin Yılgın ve İngilizce öğretmeni İlknur Can’a günün hatırasını Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Seymen takdim etti. Yine kurumda on yılı aşkın süredir hizmet veren Çiftlik Sofrasına plaketi firmayı temsilen Uğur Demir’e Mali işler Koordinatörü Cevdet Turan, verdi.

Hep birlikte pasta kesen Seymen Ailesi köklü bütünlüğünü bir kez daha sergiledi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER