Yakup Törk'ten Kandil Mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yakup Törk mesajında:

Yakup Törk'ten Kandil Mesajı!
banner158
banner174
“Berat Kandili, inancımızda hem bereketi, hem kurtuluşu hem de temizlenmeyi ifade eder. Kardeşlik duygularımızın arttığı; sevgi ve saygının hâkim olduğu; huzurumuzun da pekiştiği kandil günleri toplumsal huzurumuzun sağlandığı en önemli günlerdir. Bu gece, işlediği günahlar ve suçlar yüzünden mağfiret, saplandığı belalardan da kurtuluş dileyenlerin bu dileklerinin kabul olması için dua edilir.





Türkiye ne yazık ki özgürlüğün ayaklar altına alındığı, hakkı savunanların suçlandığı, zalimlik yapanların da sanki hiçbir şey olmamış gibi ortalarda gezindiği acı günler yaşıyor. Çoğulcu, katılımcı demokrasi talepleri ülkenin her yanında ses bulurken, halkımıza yönelik baskı ve şiddet de giderek artıyor. 





Bu mübarek Berat Kandili’nin ülkemizin ve milletimizin haksızlıklardan, zalimlerden, zorbalardan kurtuluş günü olması dileğiyle; tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER