Bağdat Caddesi ikinci etap çalışması başladı

Dilovası Belediyesi tarafından daha önce 1. etap olarak başlayan ve tamamlanan Bağdat caddesi üst yapı yenileme çalışmasında 2. etap çalışması önceki gün başladı.

 Bağdat Caddesi ikinci etap çalışması başladı
banner158
banner174

Dilovası Belediyesi ile Eynerce Kavşağı arasında kalan Bağdat Caddesi'nin üzt yapı çalışması geçtiğimiz yıl yeniden yapılmış ve cadde yeni bir görünüme kavuşmuştu. 1. Etap olarak başlanılan çalımanın bitmesinin ardından önceki günde 2. etap çalışması start aldı. Dilovası girişinde bulunan Saat Kulesi ile Dilovası Belediyesi önüne kadar sürecek üst yapı yenileme çalışmasında kaldırımlar yeniden yapılacak. Granit şeklinde düzenlenecek olan kaldırıllarla birlikte bozuk olan asfalt ve kaldırılarda yeniden onarılmış olacak.

KALDIRIMLAR GRANİT OLACAK

Yaklaşık 1 kilometre mesafede yapılacak çalışmaları yakından takip eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yaptığı açıklama da "Geçtiğimiz yıl biten 1. etapın ardından 2. etap çalışması ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız program sonrası önceki gün startını verdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin daha yaşanılabilir bir kent olabilmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemize giriş noktası olan ana caddemizin yeni bir görünüme kavuşması hem ilçe sakinlerimiz tarafından olumlu karşılanırken hemde ilçemize dışardan gelecek misafirlerimiz içinde güzel bir intiba oluşturulması adına bizim için önemli bir projedir.

ESNAFIMIZDAN SABIRLI OLMALARINI İSTİYORUM

Umarım en kısa sürede bitirerek ana caddemiz güzel, modern bir caddeye kavuşmuş olacaktır. Ben şimdiden özellikle cadde üzerinde bulunan esnaflarımızdan ve mahalle halkımızdan çalışmalarda doğabilecek aksaklıklardan dolayı özür diliyor ve sabırlı olmalarını istiyorum. Güzel bir şeylerin oluşabilmesi için biraz sabırlı olmamız gerekiyor."dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER