banner166

Başkan Toltar Çalışmaları Aktardı

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının önceki gün düzenlediği daraltılmış ilçe danışma toplantısına katılan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 4 yılda yaptığı çalışmaları teşkilata anlattı.

Başkan Toltar Çalışmaları Aktardı
banner158
banner174

 Yerel yönetimler şurası formatında yapılan toplantıda Dilovası'nda yapılacak ve devam eden projelerin durumu masaya yatırıldı. Toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Yıldırım, Fazıl Korkmaz, SKM Başkanı İhsan Şanlı, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Toplantıda Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra milletvekili aday adayları da kendilerini tanıttılar.

İNŞALLAH BU SEÇİMDEN DE GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ

Daha sonra konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, yeni bir seçim atmosferine girdiklerini belirterek, "Projelerimizin durumunu masaya yatırıyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımız ve eksik olan projeleri hep birlikte değerlendireceğiz. Başkanımız Ali Toltar'da 4 yılda yaptığı çalışmaları bize aktaracak. Bizde belediyemizin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile birlikte Büyükşehir ve Hükümetimizin yaptığı çalışmaları vatandaşa aktaracağız. 16 Yılda yaklaşık 10 seçim yaşadık. Hepside birbirinden önemli seçimlerdi. Allah'a şükür hepsinden de alnımızın akıyla çıkarak güçlenerek yolumuza devam ettik. Şimdi bizler için bir önemli seçim daha var. İnşallah bu seçimden de daha güçlü çıkacağız ve yeni Türkiye^yle birlikte 2023 hedefine ulaşacağız.Bunun için teşkilatımızın her bir bireyine çok büyük görev düşüyor." dedi.

SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Akbulut'un ardından Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hizmet sunumu gerçekleştirdi. Toltar, "2014 Yılında yola çıkarken seçmenimize hep üçlü olsun güçlü olsun dedik ve 2014'ten bu yana hem ilçe belediyemiz hem Büyükşehir belediyemiz hemde hükümetimizle çok güzel projelere imza attık. Seçim beyannamizde halkımıza verdiğimiz sözleri önceliklerine göre yapmaya çalıştık ve yapmaya devam ediyoruz. İnşallah 2019 yılında da verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olacağız."dedi.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Eleştirilere de cevap veren Başkan Toltar, "Bizler seçim beyannamelerimizi 5 yıllık plana göre yapıyoruz. Seçildikten sonra hizmet yapılmadı deniyor. Hemen yapılsaydı 4 seneye ihtiyaç yoktu. Herşey plan ve programa göre işliyor. Tamam deyince hemen projeler yapılıp bitmiyor. Beyannamemizde hızlı gerçekleşen projeler var, 2018 yılına sarkan projeler var. Bunların gecikmesinin de sebepleri vardır. Ancak inşallah görev süremiz sonunda tüm vaadlerimizi yerine getireceğiz. Ayrıca söz vermediğimiz projeleri de halkımız için yapıyoruz" dedi.

BİZ GÜÇLÜ VE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Konuşmasında partilileri de uyaran Başkan Toltar, "AK Parti ailesi büyük ve güçlü bir ailedir. Sizlerinde projelere sahip çıkmasını istiyorum. Bizimde eksikliklerimiz olabilir ancak bunları aile içerisinde çözeceğiz. Dışarda dedikodu yaparak hem teşkilata hemde belediyemize zarar vererek değil. Önümüzde yine bizler ve ülkemiz için önemli bir seçim daha var. Bu seçimde hep birlikte kenetlenmeliyiz. Yeni Türkiye'nin yolunu hep birlikte birlik vce beraberlik içerisinde çalışarak açmalıyız."dedi.

BAŞKAN TOLTAR'IN SUNUMUNDAN BAZI PROJELER

Değerlendirme konuşmasının ardından projeler hakkında bilgiler veren Başkan Toltar, "Göreve geldiğimizden bu yana alt yapı ve üstyapı çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Doğalgaz çalışmalarımız %93 seviyelerine ulaştı. İnşallah tamamına verildikten sonra çevre sorununda da önemli bir sorunu ortadan kaldırmış olacağız. Çünkü kışın yakılan kömürlerden dolayı çevre sorunu yaşanmaktaydı. Tavşancıl'da yaptığımız bölgemizin en güzel mesire alanı olan Yeşil Vadimizi halkımızın hizmetine sunduk. Her mahallemizde çocuk oyunlarını kurduk. Bozuk olanları onardık. 85 Bin metrekare alanda yer alan Bayraktepe Parkımızda bu yıl halkımızın hizmetine açılacak. İçerisinde kafeler ve piknik alanları, oyun alanları dinlenme alanları olacak. Bölgenin en güzel manzarasına sahip olacak olan Seyir Tepemiz büyük bir çoğunluğu bitmiştir. Bu yıl tamamen bitmiş olacak.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ

Belediye olarak sosyal belediyeciliğe çok önem veriyoruz. Dilovası'nda halkımızın çoğunluğu ihtiyaç sahibi dar gelirli insanlar olduğu için göreve geldiğimizden bu yana halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına bu güne kadar 12 milyon lira değerinde çeşitli desteklerde bulunduk. El atmadığımız okul, cami ve derneğimiz kalmadı. Halkımızın en çok istediği semt konaklarına 9 yeni semt konağı ekledik ve eklemeye çalışıyoruz. Gebze Ticaret Odası'nın katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız Halk Eğitim, Sivil Toplum ve Muhtarlık binamız bitmek üzere Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimine teşekkür ediyorum. Diliskelesi'nde Balıkçılar Barınağımızı yaptık. İki kapalı spor salonumuzu halkımızın hizmetine sunduk.  

İZAYDAŞ'TAN KURTULDUK 

İlçemizin için oldukça önemli sorun olan İZAYDAŞ çöp deponi alanı ortadan kaldırlarak ilçemiz nefes aldı. Eynerce Kavşağımız açıldı. Üzerinde eksik olan yeni düzenlemeler için çalışmalar devam ediyor. Ayrıca buradan Cumhuriyet Mahallemize giriş verilerek Yavuz Sultan Selim Caddemiz faal bir cadde halini alacak. Burayla ilgili istimlak çalışmaları bitmektedir. Önceki gün açtığımız Batı kavşağı yeni düzenlemesi ile halkımız artık sanayiyi dolaşmadan direk şehir merkezine yönelecek.

BAĞDAT CADDESİ İKİNCİ ETABI BAŞLAYACAK

Olimpik Yüzme Havuzumuzun ihalesi 27 Nisan'da yapıldı. İnşaatı başlayacak ve bu yıl sonuna bitecek inşallah. Kapalı semt pazarımızın yeri alındı bir kaç ay içinde inşaatına başlanılacak. Yine en büyük sorunlarımızdan olan Tır parkı içinde yaklaşık 80 dönümlük Tır parkı için çalışmalarımız devam ediyor. Mimar Sinan ve Orhangazi Mahallesi ile yukarda ki mahallelerimizin hastaneye ulaşımını kolaylaştıracak yeni bağlantı yolumuz için Büyükşehir Belediyemizle anlaşma sağladık. İnşallah bununda çalışmasına kısa sürede başlayacağız. Diliskelesi Spor salonumuz yapımına başladık. Bağdat caddesinin ikinci etabına başlıyoruz. Projelerimizden bazılarını sizlere aktardık. Bunlar gibi birçok projelerimiz 2019 yılına kadar bitecektir."dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER