Başkan Toltar, Hafta Sonu Dur Durak Bilmiyor

Başkan Toltar’dan Yoğun hafta sonu mesaisi Dilovası'nda, hafta arasında sürekli halkla iç içe olan ve vatandaşlarla güçlü bağlar kuran Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta sonunda da Dilovalılarla bir aradaydı.

Başkan Toltar, Hafta Sonu Dur Durak Bilmiyor
banner158
banner174

 Göreve geldiği günden beri yoğun bir çalışma temposuyla hizmetlerini sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hafta içi yoğun mesaisinin ardından hafta sonları da dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olmasına rağmen vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Toltar, hemşerilerinin acı günlerinde ve tatlı günlerinde yanlarında olmaktan da geri kalmıyor.

ACI TATLI GÜNLERİNDE YANLARINDA

Hafta sonu yine yoğun bir program geçiren Başkan Toltar, bir yandan vefat eden hemşerilerinin ailelerinin acı günlerinde yanlarında olurken diğer taraftan da düğün ve sünnet törenlerinde de yine hemşerilerinin mutlu günlerinde onlara eşlik etmeye devam ediyor.

GECE GÜNDÜZ SAHADA

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Dilovalı hemşerilerimizle mümkün oldukça sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz, İyi ve kötü günlerinde Dilovalı hemşerilerini yalnız bırakmaya özen gösteriyoruz. Gece gündüz sahadayız, hemşerilerimizle bir aradayız. Güzel Şehrimiz Dilovası’nda bir ve beraberiz. Nikâh merasimleri, dernek, esnaf ve ev ziyaretlerimizle hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. derdimiz hizmet etmek, gönüllere girmek. Çok şükür hemşerilerimiz bizi her gördükleri yerde bağırlarına basıyor. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER