Başkan Toltar Nereye Konuk Oldu?

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde faaliyet gösteren Bitlisliler Derneği’nin misafiri oldu.

Başkan Toltar Nereye Konuk Oldu?
banner158
banner174

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Bitlisliler Derneği'nin kahvaltıda konuğu oldu. Diliskelesi Mahallesi'nde faaliyet gösteren Bitlisliler Derneği'nin kahvaltı programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet ÖzayDilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yöre dernek başkanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bitlisliler Dernek Başkanı 
Mehmet Şirin Gül, "Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılımlarından dolayı Başkanımız Ali Toltar'a, Mahalle muhtarımıza ve Federasyon Başkanımız ve yöre derneklerimiz ile vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bitlisliler Derneği olarak düzenlediğimiz bu programda Belediye Başkanımızdan hemşehrilerimize yönelik taleplerimizin yerine öncelikle bulunduğumuz Diliskelesi Mahallemizin sorunları ve ilçemizin sorunları üzerine taleplerimizi yerine getirmek istiyoruz. Diliskelesi mahallemizde başlatılan taziye evinin bitirilmesini istiyoruz. Halı sahanın ihalesinin bittiğini söylediniz inşaatına ne zaman başlatılacak ayrıca 2B arazileri ile ilgili gelişmeleri ve vatandaşların arazileri içerisinde bulunan belediye hisselerinde indirim yapılmasını istiyoruz" dedi.

Dernek Başkanı 
Mehmet Şirin Gül'ün konuşmasının ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş, "Böyle bir güzel organizasyonda bizleri ağırladığı için Bitlisliler Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Programda son olarak konuşan 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bundan sonra her hafta bir yöre derneğimizin misafiri olacağız. Dernekler Federasyonumuz ile başlattığımız bu çalışma ile hem halkımızla bir araya gelecek hemde sorunları ve çözümleri konuşacağız. Bugün de bunun ilkini Bitlisliler Derneğimizde gerçekleştiriyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirecek olan bu çalışmanın Dilovası'na hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin destekleri ile göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımızın bize olan güvenini boşa çıkartmamak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kısıtlı imkanlarla bir takım çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. İmkanlarımızın kısıtlı olması sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmemek için bahane olarak görmüyoruz. İnşallah verdiğimiz sözleri görevimiz sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

Dilovası'nda yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veren Toltar, "Bugün Diliskelesi mahallemizde sizlerle bir araya geldik. Diliskelesi Mahallemize geldiğimiz günden bu yana bir takım çalışmalar gerçekleştirdik. Öncelikli olarak halkımızın doğalgaz kullanımı konusunda güzel bir çalışma yaparak mahallemizin yüzde 90 oranında doğalgaz hattının döşenmesini sağladık. PALGAZ'la geçtiğimiz gün yaptığımız görüşme ile orman vasfındaki sokaklara bile doğalgazın ulaşması için anlaşma sağladık. Taziye evimizde bir duraklama oldu. Ödemeden dolayı taziye evimizde yaşanan duraklama inşallah ay sonu itibari ile hızlı bir şekilde başlayacak ve kısa sürede bitirilecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı sohbet havasında devam etti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER