banner166

Başkan Toltar'dan yeni yıl mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 Başkan Toltar'dan yeni yıl mesajı
banner158
banner174

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

2017'yı geride bırakıp 2018'ye yeni umutlar ve beklentiler ile girdiklerini belirten Belediye Başkanımız Ali Toltar, "Geride bıraktığımız 2017, ülkemiz ve dünyamız açısından zor bir yıl olurken, kalplerimizde ve zihinlerimizde yer eden olaylar ve gelişmelerin yarattığı sonuçlar, toplumsal açıdan da derin izler bıraktı. Ancak tarihsel deneyimimizin bize öğrettiği, yeni bir yarın inşa etme gücünün bu topraklarda ve bu toprağın insanında tükenmez bir hazine olduğudur. Bizi sarsan şeyler her ne olursa olsun, bu sarsıntılardan güçlenerek çıkmak bizim coğrafyamızın en temel karakteristiğidir.

HİZMET AŞKI, YENİ YILDA DA DEVAM EDECEK.

Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. Bizimde Yeni yıla birlikte gelecek günlerin karanlıktan aydınlığa özgürlükçü, eşitliğe dayalı kavgasız savaşsız barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir. Hemşerilerimizin hayat standardını yükseltmek ve güzel ilçemiz için sürdürdüğümüz hizmet aşkı, yeni yılda da devam edecek.

İNSAN MERKEZLİ HİZMET ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Açıklamasına devam eden Başkan Toltar, "Bilindiği gibi, göreve geldiğimiz günden bu güne kentimizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Dilovası oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak şehrimizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Şeffaf, adaletli ve hesap verebilir İnsan merkezli hizmet odaklı çalışıyoruz, şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2018 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam edecek. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe şehrimiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecektir.

YENİ YIL YENİ UMUTLAR

İlçemize ve değerli Dilovası halkına 2017 yılında hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık, mücadele ettik. “İnsan odaklı yönetim” anlayışı ve “halkımızın sorunu bizim sorunumuzdur” düşüncesi her zamanki gibi düsturumuz oldu. Şimdi yeni bir yıla yeni umutlar ile giriyoruz. 2018 Yılının öncelikle dünyamıza ve ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyor, kıymetli hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum"dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER