Dilovası’nda halk günü!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın göreve geldiği gün başlattığı halk günü toplantıları tekrar başladı. Başkan Toltar vatandaşları makamında ağırlayarak sorunlarını dinledi.

Dilovası’nda halk günü!
banner158
banner174

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın vatandaşın sorunları bire bir dinlemek için başlattığı halk toplantıları bu hafta yeniden start aldı. Dilovası'nın değişik mahallelerinden gelen vatandaşlar sorun ve şikâyetlerini Başkan Toltar'a ileterek çözüm aradılar. Halk toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken sabah başlayan halk günü toplantısı öğleden sonra sona erdi.

TEK TEK NOT ALDI VE TALİMAT VERDİ

 Makamında ilçe sakinlerini misafir eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte vatandaşı karşıladı. Vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Toltar, sorunları tek tek not alarak gerekli birimlere talimatlar verip vatandaşın sorununun çözümü için çalışmalar başlattı. Konuyla ilgili konuşan başkan Toltar: “Halk günü buluşmalarımızı yoğun gündemin ardından  tekrar başlattık. halkımız adına daha verimli olduğunu düşünerek halk günü buluşmalarına kaldığımız yerden devam etmek için ekibimizle tekrar çalışma başlattık. Bu vesile ile yine halkımızla bir araya gelecek ve sorunlarını bire bir dinleyerek çözümü noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz."dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER