Kuyumcuyu gasp edip altınları çalan kişi yakalandı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde müşteri kılığında kuyumcuya giren ve kuyumcunun yüzüne parke taşıyla vurarak altınları çalan şahıs, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla İstanbul'da yakalanarak adliyeye sevk edildi

Kuyumcuyu gasp edip altınları çalan kişi yakalandı
banner158
banner174
 Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde müşteri kılığında kuyumcuya giren ve kuyumcunun yüzüne parke taşıyla vurarak altınları çalan şahıs, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla İstanbul'da yakalanarak adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Bağdat Caddesi'nde bulunan kuyumcu mağazasına müşteri kılığında giren bir şahıs, altın ve mücevher modellerine bakmak istediğini söyledi. Kuyumcunun çıkardığı altın bilezikleri eline alan şahıs, diğer elindeki poşette bulunan parke taşını çıkararak kuyumcunun yüzüne vurdu. Daha sonra elindeki altınlarla dükkandan kaçan zanlı kayıplara karıştı. Yaşanan olayın ardından yaralanan kuyumcu, hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise altınlarla birlikte kayıplara karışan şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde zanlının S.G. olduğu tespit edildi.

 Polis ekiplerinin yaptığı operasyon sonrası İstanbul'da yakalanan S.G., emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze  Adliyesine sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2021, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER