Toltar, Erzurumlarla Bir Araya Geldi !

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Erzurumlular Derneği yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 Toltar, Erzurumlarla Bir Araya Geldi !
banner158
banner174

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Erzurumlular Derneğine konuk oldu. Erzurumlular Derneği'nin kahvaltı programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Belediye Meclis üyeleri, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Cebrail temiz, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yöre dernek başkanları, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Alaattin Durmuş ile vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Cebrail Temiz, "Düzenlemiş olduğumuz toplantıda hem hemşerilerimizle hemde Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ile bir araya gelerek yaşadığımız kentin sorunlarını konuşarak çözüm önerileri sunmaktır. Katılımlarından dolayı Başkanımız Ali Toltar'a ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum."dedi.

 

DURSUN, TOPLANTININ KENTİMİZE KATKISI OLACAKTIR

 

KEDFE Başkanı Tekin Dursun, "Dilovası'nda yaşayan biri olarak Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar'ın hemşerilerimizle bir araya gelmesi, ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşması bizleri mutlu etti. İnşallah bu toplantı hayırlara vesile olur ve toplantıdan güzel bir sonuçlar çıkar ve yaşadığımız kente katkısı olacağına inanıyorum. Organizasyonu düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ediyorum."

 

DERNEK TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

 

Toplantı da son olarak konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise "Düzenlenen programa katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Zaman zaman vatandaşlarımızla hemşerilerimizle bir araya gelme fırsatımız olsa da hafta sonları düzenlediğimiz hemşeri derneklerimizle kahvaltı programımızın daha etkili bir buluşma olacağını düşünerek her hafta sonu bir derneğimize konuk oluyoruz. Birlik ve beraberliğimizi ve dayanışmamızın en güzel örneklerinden biri olan bu buluşmalarımızda ilçemizin ana sorunları ve çözümlerini siz değerli hemşerilerimle konuşmak ve tartışmak bizlere ayrı bir güç veriyor” dedi.

 FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 Konuşmaların ardından sohbet havasında geçen toplantıda Belediye Başkanı Ali Toltar ile vatandaşlar ilçe sorunları ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER