banner166

Ermenilerin Korktuğu Azerbaycanlı komutan “Avrupalı Ajan'ı“ yazdı

Ermenilerin Korktuğu Azerbaycanlı komutan "Avrupalı Ajan'ı" yazdı

Ermenilerin Korktuğu Azerbaycanlı komutan “Avrupalı Ajan'ı“ yazdı
banner158
banner174
2004 yılında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de NATO tarafından ortaklık programında Azerbaycan ve Türkiye bayrağına hakaret eden ermeni askeri öldüren Ramil Seferov "Avrupalı Ajan" hakkında yazdı. 
Azerbaycan Kick Boks Federasyonu Basın Sözcüsü Elnur Eltürk'ün hediye ettiği bir kitap hakkında yorum yapan Seferov, "Elnur Eltürk kardeşimin Nevruz Bayramı dolayısıyla hediye ettiği genç yazar Olvend Mehman tarafından yazılmış "Avrupalı Ajan kod 152" romanını büyük hevesle okudum. Geleneksel polisiye romanlarından farklı olarak eserde ülkemizin coğrafi ve tarihi zenginlikleri, düşmanlarımızın sinsi planları, halkımızın güzel gelenek ve göreneklerini ustalıkla anlatmış ki bu da romanı daha da okunur hale getirmiş, sözlerine yer verdi. 
Seferov'un yazdığı yazıda, "her hangi bir kitabı sadece zaman geçirmek için değil, öğrenmek ve aynı zamanda dünyaya bakış açını da değiştirmek için mütalaa yapmak lazım. Bu açıdan roman başarılı olmuş.Son yıllarda genç kalem sahiplerinin eserlerinin giderek daha da artması beni oldukça mutlu ediyor. Yazar Olvend Mehman'a da çalışmalarında başarılar diliyor ve yeni kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. 
"Avrupalı Ajan Kod 152" kitabı Azerbaycan'da 2016 yılında kitapseverlerle buluştu ve kısa sürede raflarda çok satanlar kategorisinde yer almayı başardı.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER