İsrail ordusu Anadolu Ajansı’nın binasına roketli saldırı düzenledi

İsrail ordusunun katliamları devam ediyor… İsrail ordusu bu kez de Anadolu Ajansı’nın ofisinin de bulunduğu binaya hava saldırısı düzenledi.

 İsrail ordusu Anadolu Ajansı’nın binasına roketli saldırı düzenledi
banner158
banner174
 
İşgalci İsrail ordusu, uzun süredir abluka altındaki Gazze Şeridi’nde bulunan Anadolu Ajansı ofisinin de yer aldığı binaya hava saldırısı düzenledi.Anadolu Ajansı muhabirlerinin aktardığı bilgiye göre, İsrail ordusu tarafından Gazze’deki AA ofisinin bulunduğu binaya önce uyarı atışı yapıldı.Uyarı atışının ardından AA çalışanları, yanlarına alabildikleri birkaç eşya ile birlikte binayı terk etti. Daha sonra İsrail savaş uçaklarının en az 5 roketle düzenlediği hava saldırısı sonucu bina yerle bir oldu.
AA çalışanlarının durumunun iyi olduğu bildirildi.Öte yandan, saldırıda can kaybı olup olmadığına dair henüz kesin bilgiye ulaşılamadı.(İsrail savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırısında AA ofisinin de bulunduğu binanın vurulma anı...)İşgalci İsrail ordusu, Gazze’den atılan roketleri gerekçe göstererek gün içerisinde bölgeye hava saldırılarında bulunmuştu.İsrail’in saldırıları sonucu, 1’i bebek, 1’i hamile olmak üzere 3 Filistinli şehit oldu. Saldırıda en az 12 kişinin de yaralandığı bildirildi.İsrail ordusu, Filistin’de yaşanan acı gerçekleri dünyaya duyuran bir çok basın kuruluşuna ait binayı daha önce de hedef almıştı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 22:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER