banner166

Bizim Sürücü Kursu Açıldı

Bizim Sürücü Kursu Açıldı

 Bizim Sürücü Kursu Açıldı
banner158
banner174

Gebze’de 6 Sürücü Kursu’nun sahipleri, Ali Rıza Coşkun, Nevzat Coşkun, Erdinç Erdoğan, Reyhan Yanbolu, Gözde Kasım, Mustafa Özkalan, Hüseyin Yılmaz ve Selim Suat Malkoç’un ortaklığında kurulan Bizim Sürücü Kursu hizmete girdi.
Gebze bölgesinde tek olma özelliğini taşıyan ve  ağır taşıtlar ehliyeti konusunda uzman bir kadro oluşturan Bizim Sürücü Kursu’nun Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi Kardem Plaza No: 30 Kat: 2 adresinde düzenlenen açılışına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze Müftüsü Şaban Apaydın, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

GEBZE’YE HAYIRLI OLSUN 
 Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzemiz’ de hizmet veren 6 sürücü kursunun bir araya gelerek özellikle ağır taşıtların ehliyeti konusunda güzel bir adım atarak Gebze’ye Bizim Sürücü Kursu’nu kazandırmaları oldukça güzel. Ben kendilerine bol kazançlar diliyor, işletmenin Gebzemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu kurumdan ehliyet alanlar da bir kazaya karışmazlar inşallah” dedi. Köşker’in konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Şapan Apaydın dua okudu. Protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle resmen açılan Bizim Sürücü Kursu Gebzelilere alanında uzman kadrosuyla hizmet verecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER