banner166

Darıca Seymen Koleji Üniversiteleri buluşturuyor

Darıca Seymen Koleji Üniversiteleri buluşturuyor

 Darıca Seymen Koleji  Üniversiteleri buluşturuyor
banner158
banner174

Özel Seymen Eğitim Kurumlarının ev sahipliğini yaptığı bu yıl beşincisi düzenlenecek olan kariyer günü etkinliği 03 Kasım Perşembe günü Darıca Kampüsünde  yapılacak ve  üniversiteler öğrenciler  ile buluşacak.

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak 2016-2017 Öğretim yılında da Kocaeli /Darıca ilçesindeki tüm liselerin 11. ve  12. Sınıfında okuyan öğrencilere yönelik “Üniversite Tanıtım Günü-5” etkinliğini gerçekleştirilecek. Etkinliğe Darıca İlçesinde bulunan 14 Liseden toplam 1000 öğrenci katılacak..

ÜNİVERSİTELER KENDİLERİNİ ANLATACAK

3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 10.00-16.00 arası Darıca Seymen Kampüsünün çok amaçlı toplantı salonunda yapılacak etkinlikle öğrencilerin bilinçli tercih yapmalarına, yaşama ve mesleklere yönelik doğru yaklaşımlarına katkı sunulması amaçlanıyor.

Darıca’da var olan okulların öğrencilerine yönelik olarak planlanan etkinlik Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekli Kaymakamlık Makamının 13/10/2016 tarihli ve 91 sayılı olurlarıyla gerçekleşecek.

5 YILDIR TEKRARLANIYOR

2012-2013 Öğretim Yılında Birincisi Düzenlenen  Üniversite Tanıtım Günü etkinliği 5 Yıldır Darıcayı ve üniversiteleri buluşturuyor.Bu yıl gerçekleşecek olan etkinliğe Türkiye’nin Devlet, Özel ve Vakıf Üniversitelerinden 30  üniversitenin katılımı sağlandı.

KATKI SUNAN DARICA PROTOKOLÜNE TEŞEKKÜR

Konu İle İlgili açıklama yapan Özel Seymen Eğitim Kurumları Kurucu temsilcisi Hamiyet Satı  : “Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Kampüsü olarak birçok etkinliğe öncülük ediyoruz. Kurumsal sorumluluğumuzla toplumsal aydınlanma ve gelişmişliğe katkı amacıyla bu etkinliğe aylardır hazırlık yapıyoruz. Gelinen aşamada Türkiye çapında devlet, özel ve vakıf üniversitelerden 30 üniversite davetimize katılacak. Darıca’da beşinci kez düzenlediğimiz bu etkinlik bütün ilçe yöneticilerimizin desteği ve ilgisiyle bizleri de yüreklendirmiştir. Başta İlçe Kaymakamımız Ömer Karaman, Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak, Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz ve Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan’ın destekleri ile koordinasyon kurullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamıştır. Toplumsal sorumluluk çerçevesinde tüm ilçeyi kapsayan bu hizmetin ev sahipliğini yapmaktan onur duymaktayız ”diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2016, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER