banner166

Eğitimciden Anlam Dolu Açıklama

Okulda velilerin yoğun katılım sağladığı düzenlenen program sonrası okul müdürünün açıklamasına sosyal medyadan destek yağıyor.

Eğitimciden Anlam Dolu Açıklama
banner158
banner174

 Okulda velilerin yoğun katılım sağladığı düzenlenen proğram sonrası okul müdürünün açıklamasına sosyal medyadan destek yağıyor. 



İstanbul'da başarısı ve etkinlikleriyle takdir toplayan Pendik 75.Yıl Mesut Yılmaz İlkokulu Müdürü Mutlu Bulut'un okulda yapılan etkinlik sonrası yaptığı açıklama sosyal medyada beğeni rekoru kırıyor. Mutlu Bulut, "Hz. Mevlana’yı rahmet ve minnetle anarken, putperestleri dergahına davet eden gönül erlerinden, Hristiyan ahaliye Kardinal Külahı Görmektense Osmanlı Sarığını Yeğleriz dedirten kahraman atalarımıza, Mekkeli müşriklerin hakkını dahi koruyan Peygamberi anlayıştan günümüze, koskoca imparatorluktan Anadolu topraklarına sıkışmış bir ülkede kah mezhep kah siyaset kah ideoloji bahaneleri ile birbirimize nefret ve kin beslemekte ne kadar mahir olduğumuzu düşündükçe kahrolmamak elde değil. Umarım yavrularımıza kin ve nefretin değil;sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu , müreffeh bir Türkiye bırakmayı becerebiliriz."dedi. 

Okul müdürü Mutlu Bulut'un beğeni alan açıklaması karşısında öğrenci velilerinden gelen destek çığ gibi büyüyor. 






Haber:Uğur GENCER



Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER