banner166

İlkokul Öğretmeninin Mezun Olan Öğrencilerine Anlamlı Mesajı

2018-2019 eğitim öğretim yılı sona ererken İlkokul Öğretmeni Hakan Seloğlu'nun öğrencileri için yaptığı paylaşım duygulandırdı.

İlkokul Öğretmeninin Mezun Olan Öğrencilerine Anlamlı Mesajı
banner158
banner174

 2018-2019 eğitim öğretim yılı sona ererken İlkokul Öğretmeni Hakan Seloğlu'nun öğrencileri için yaptığı paylaşım duygulandırdı.

İstanbul'da başarısı ve etkinliklerinden adından sıkça söz ettiren AB Erasmus +projesi kapsamında Ülkemizi başarıyla temsil eden Pendik 75.Yıl Mesut Yılmaz İlkokulu 4.E Sınıfı öğretmeni Hakan Seloğlu'nun tüm velileri duygulandıran mesajı.

"Geleceğimizi emanet edeceğimiz,gözümüzün nuru çocuklarımla bugün son günümdü. Artık onlar da ben de yeni bir başlangıç yapacağız. Onların yeni öğretmenleri, benim de yeni yavrularım olacak. Ama birbirimizi hiç unutmayacağız. Eminim gelecekte de şimdi olduğu gibi onlarla gurur duyacağım. Ana kucağından ,oyuncaklarından kopup gelen miniklerim şimdi birer genç kız ve delikanlı. 4 sene boyunca yeri geldi o küçük parmakları ile ustaca yazı yazdırdım ve eserler ortaya çıkardılar, yeri geldi düşünmeyi , fikir üretmeyi öğrettim , yeri geldi annelerinin -babalarının dedikodusunu yaptık onlarla .Bazen de bir doktor edasında ağrıyan yerlerine , yaralarına sıradan bir krem sürdüm ,ovaladım , öptüm yanacıklarından '' geçecek şimdi'' . '' dedim onlara  (En tatlı yalanı söyledim onlara .)

4 yıl boyunca bakıp büyüttüğünüz yavrularınız ,gün gelir yuvadan uçuverir. İşte bugün o gündü ... Mutluyum,gururluyum. En değerli varlıklarınızı emanet ettiniz bana .Elimden geldiği kadar iyi baktım onlara. Şimdi emanetlerinizi size geri veriyor ve ben size EMANET EDİYORUM YAVRULARIMI !!!

Onlar geleceğimiz,umudumuz, her şeyimiz... Lütfen değer verin onlara .Büyüdü onlar demeyin, bizlerin ihtiyacı yok mu hala annemize babamıza... Güvenin onlara ,yüreklendirin, yapamadıkları için destek olun. Hep yanlarında olun .Ve siz yavrularım, varlığınız ile sınıfımızı aydınlattınız, ışığınız ile de ülkemizi aydınlatın. Her zaman sevgiyi saygıyı,adil olmayı, doğru sözü okuyup yazın.Sözlüklerinizde o çirkin kelimeler hiç olmasın.

Temiz kalpleriniz hiç kirlenmesin. Sizlerle gurur duyuyor ve çokkkkk seviyorum,şansınız bol yolunuz açık olsun yavrularım."


Sınıf Öğretmeni

Hakan Seloğlu





Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019, 21:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER