’’OKUYAN OKUL’’ ÖZEL YENİ ATLAS OKULLARI

Özel Yeni Atlas Okulları ’’Okuyan Okul’’ projesi kapsamında öğrencilerini çocuk edebiyatının duayenlerinden Mavisel Yener ile buluşturdu.

’’OKUYAN OKUL’’ ÖZEL YENİ ATLAS OKULLARI
banner158
banner174

 ’’Okuyan Okul’’ projesi kapsamında öğrencilerini çocuk edebiyatının duayenlerinden Mavisel Yener ile buluşturdu. Okumayı yeni nesle sevdiren, akıcı, duru, eğlenceli üslubuyla her yaş grubuna seslenen; masal, öykü, roman, şiir, tiyatro gibi türlerde sayısız çocuk kitabı bulunan; çocuk edebiyatının bol ödüllü yazarlarından biri olan  Mavisel Yener  ‘’ Okuyan Okul ‘’ projesi kapsamında Özel Yeni Atlas Okullarına konuk oldu.Buluşmada,  eğitim hayatında başarılı olabilmeleri ve kendilerini iyi ifade edebilmeleri için kitap okumaları gerektiğini vurgulayan yazarımız Mavisel Yener kendi hayatından kesitler sunarak öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştı. Daha sonra soru cevap şeklinde geçen buluşmanın ardından yazarımız öğrencilerimize kitaplarını da imzaladı.

Etkinlik sonrasında Özel Yeni Atlas Okulları Müdürü Yeliz Altunbaş;insan için en etkili öğrenme yolunun  okumak olduğunu, okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacağını söyledi. Ancak okuma alışkanlığının hayatımızda ciddi bir eksiklik olduğunu belirterek genelde boş zamanlarda değerlendirilen kitap okumanın ciddi bir iş olduğunu ve bundan dolayı kitap okumaya zaman ayırmak gerektiğinin altını çizdi. Hayatımızı şekillendiren ve daha iyi bir insan olmak için daha iyi düşünmeye ihtiyaç duyduğumuzu, düşünebilmek için de okuyarak kelime dağarcığımızı geliştirmemiz gerektiğinden bahsetti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER