Seymen Kolejin'den Öğrencilere Tercih Desteği

Gelecek adına önemli adımlardan biri olan üniversite sınav sonuçları 18 Temmuz 2016 tarihinde açıklandı. Üniversite sınavına giren tüm üniversite adayları puanları doğrultusunda yerleşebilecekleri bölümleri ve üniversiteleri araştırmaya başladı. Fakat tercih sürecinde adayların kafasında oldukça fazla soru işaretleri var.

Seymen Kolejin'den Öğrencilere Tercih Desteği
banner158
banner174
 Gelecekte iş bulabileceğim meslekler hangileri? Tercih yaparken üniversite mi bölüm mü seçmeliyim? Hangi üniversitede çiftdal (ikinci bölüm), Erasmus(1 yıllık yurt dışı eğitimi), Farabi (1 yıllık farklı bir üniversite de yurt içi eğitimi)  programları bulunmaktadır? Bu yıl ilk yılım tercih yapmalı mıyım, tekrar hazırlanmalı mıyım? Bu puanımla hangi üniversiteye yerleşebilirim? Sorularıyla sıklıkla karşılaşmaktayız.

   Tercih döneminde doğru tercih yapmanıza katkı sağlamak ve tercih danışmanlığı ile sizleri bilgilendirmek adına başarılı rehberlik kadrosuyla Özel Seymen Eğitim Kurumları olarak sizleri okulumuza davet ediyoruz. Bu yıl Kariyer Günlerimizde 30 farklı üniversiteyi, ilçedeki tüm 12. Sınıf öğrencilerimizle bir araya getirerek düzenlediğimiz Üniversite Tanıtım Günleri-4 etkinliğimizde olduğu gibi 25 Temmuz-02 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacak olan tercih döneminde de sizlere destek olmayı amaçlıyoruz.

   Tercih yaparken ilk olarak okumak istediğiniz bölüm hakkında doğru ve kapsamlı bilgi edinmeniz önemlidir. Tek bir kaynaktan değil birçok kaynaktan araştırma yapmanız aldığınız puanınız doğrultusunda doğru tercih yapmanızı kolaylaştıracaktır. Tercih dönemi stresli ve gergin bir dönemdir. Bu dönemde sizler için en uygun tercih listesini oluşturmak için destek olmaya hazırız.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178