banner166

Ücretsiz dil eğitimleri devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren yabancı dil okulları, yaz tatilinde de eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor. Üniversite öğrencilerine yönelik olan yabancı dil kurslarında temel seviye ve orta seviyede İngilizce eğitimleri veriliyor.

Ücretsiz dil eğitimleri devam ediyor
banner158
banner174
 İNGİLİZCEYİ PRATİK YAPARAK ÖĞRENİYORLAR

Yaz tatilini faydalı etkinliklerle değerlendirmek isteyen üniversite öğrencilerine, Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz yabancı dil eğitimi fırsatı sunuluyor. İzmit fuar içinde Sivil toplum Merkezinde verilen derslere, uluslararası öğrencilerin de katılması sebebiyle katılımcılar daha çok pratik yapma imkânı buluyorlar. Eğitmenlerin tek tek ilgilendiği katılımcılar, aldıkları eğitimlerin sonunda herhangi bir sınava tabi tutulmadıkları için sınav stresi olmadan rahatça dil öğrenebiliyor.

 

ARAPÇA İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Yıl boyunca üniversite öğrencilerine yönelik çeşitli akademik eğitimlerin verildiği akademik okullarda, yabacı dil eğitimleri yaz tatilinde de devam ediyor. Sertifikalı ve ücretsiz olan İngilizce ve Arapça dil eğitimleri alanında uzman isimler tarafından veriliyor. Haftanın üç günü (Çarşamba, Perşembe, Cuma) 18.00 ile 21.00 saatleri arasında verilen Arapça dil eğitimleri Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşiyor.

 

İRTİBAT NUMARALARI

Ücretsiz Arapça dil eğitimi için kayıtlar devam ediyor. Detaylı bilgi için 0262 331 13 88 ve 444 11 41 irtibat numaralarından bilgi alınabiliyor.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER