Yücel Boru Fen Lisesinin Başarısı Göz Dolduruyor

Gebze’de 2013 yılında açılan ve 3. Dönem mezunlarını veren ve her geçen yıl başarından söz ettiren Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri Ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu senede 2019 YKS sonuçlarında göz kamaştırıcı başarısıyla dikkat çekti.

Yücel Boru Fen Lisesinin Başarısı Göz Dolduruyor
banner158
banner174

 Gebze’de 2013 yılında açılan ve 3. Dönem mezunlarını veren ve her geçen yıl başarından söz ettiren Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri Ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor.  Her sene olduğu gibi bu senede 2019 YKS sonuçlarında göz kamaştırıcı başarısıyla dikkat çekti.

2019 YKS sonuçlarına göre Yücel Boru Fen Lisesi öğrencilerinin önemli bölümleri kazanmış olmaları dikkatlerden kaçmadı. Buna göre 38 öğrenci Tıp Fakültesine, 13 öğrenci Diş Hekimliği Fakültesine, 39 öğrenci Mühendislik Fakültesine gidiyor.

Fakültelerine yerleşip bir üst öğrenime devam edecek öğrencileri için Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail BOĞA, öğrencilerine anlamlı bir mesaj verdi. “ Bir üst öğrenime devam edecek olan kıymetli öğrencilerime bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Şunu unutmayın ki bizler her daim yanınızdayız. Tercih etmeyip seneye tekrar sınava girecek öğrencilerimize de şimdiden başarılar dilerim. Okulumuzdan birbirinden  kıymetli evlatları yetiştiren velilerimize ve tabi ki başarının en büyük mimarı öğretmen ve idarecilerime sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2019, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER