banner166

Körfez Tüketici Hakları Derneğinden TÜKSİAD’a ziyaret

Körfez Tüketici Hakları Derneğinden TÜKSİAD’a ziyaret

 Körfez Tüketici  Hakları Derneğinden TÜKSİAD’a ziyaret
banner158
banner174

Tüketici Hakları Derneği Körfez temsilcisi Rasim Kırveli, TÜKSİAD ( Tüm Kobi İş Adamları Derneği ) Başkanı Sn. Nurettin Arslantürk’ü makamında ziyaret etti.

Kırveli ziyarete ilişkin yaptığı açıklama da ‘’ Tüksiad kısa zaman da birçok iş forumları düzenlemiştir. TÜKSİAD 2008 yılında kurulan, ve ilk çıkış misyonu ile 2016 başına kadar bölgemizdeki Karadenizli iş adamlarını bir araya getiren işlerini geliştirirken aynı zamanda onları toplumsal projelere dahil eden bir dernekti,  fakat 2016 başında yapılan tüzük değişikliği ile artık önce bölgemizdeki, sonra Kocaeli sınırları içindeki ardından Marmara Bölgesi ve Tüm Türkiye’de KOBİ’lerin iş geliştirmesine odaklı, ülke ekonomisinin, ticaretinin ve bunları sağlayacak R&D  çalışmaları için ulusal ve uluslararası fırsatlar geliştirmeye yönelik bir misyon kazanarak dernek adını Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği olarak değiştirdi.

TÜKSİAD ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR KURUM

TÜKSİAD  ülkemiz için önemli bir ticaret köprüsü oluşturan sektörel anlamda iş adamlarında farkındalık oluşturan bir kurumdur. Bir kurumun vizyon ve misyonu olmassa olmazıdır. Tüksiad da vizyon ve misyonu büyük bir kurumdur. Başkanla yaptığımız görüşmede Tüksiad olarak Tüketici Hakları Derneğinin her zaman yanın da olduklarını belirtmesi bizleri onurlandırmıştır. Ziyarette bize gösterdiği nezaketten ötürü Başkan Nurettin Arslantürk’e teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER