CHP İl yeni bina arıyor

CHP İl yeni bina arıyor

 CHP İl yeni bina arıyor
banner158
banner174

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan çalıştayı değerlendirdi.

Gündemi değerlendiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Çalıştay düzenledik. Bu çalıştaydan çok olumlu tepkiler alıyoruz.

Son dönemde böyle bir çalıştay düzenlememiştik. Bizi öven arkadaşlarımız oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Ciddi bir şekilde toplantıda içerik açısından önemli kararlar aldık. Bu Pazar Teona Otel’de bu toplantının benzerini gerçekleştireceğiz. İl ve ilçe meclis üyelerinin  olduğu bir toplantı olacak. 150’ye yakın arkadaşımız katılacak. Sonuç bildirgesi ve yönerge olacak. Bu toplantı komisyon kurma suretiyle geliştirilecek” dedi.

Sarıbay, “Bazı arkadaşlarımız geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz çalıştaya çağırılmadığı için darılma durumu var. Onlarla da zaten toplantı yapacağız. Bu haftaki toplantı da onlar da olacak. Partiye emeği geçen arkadaşlarımız da başkan bizi ne zaman toplayacak diyor. 500 kişilik bir kahvaltı olacak. İsteyen konuşacak. Serbest kürsü olacak. CHP’ye oy vermiş herkes katılabilir. Bunu en kısa zamanda yapacağız. Bir ayı geçmeyecek bu organizasyon. Batı bölgesindeki 4 ilçe başkanıyla görüşüp o tarafta da aynı şekilde bir toplantı yapacağız. Uzak olduğu için farklı farklı zamanlarda olacak bu toplantılar” dedi.

İL BİNASI İÇİN YER BAKILACAK

Sarıbay, “Can Dündar ve Erdem Gül ile görüşeceğiz. Bize müracaat eden arkadaşlarla minibüslerle Silivri’ye gideceğiz. 15 kişiden aşağı olmamalıyız. Bizim arkadaşlarımıza dava açmışlar. Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği yönündeki davayı reddediyorum. Arkadaşlarımız böyle bir hakarette bulunmamışlardır diye düşünüyorum. Yarın il başkanlığı binası için yer bakacağız. İl binasını buradan taşımak istiyoruz. Burası bize yetmiyor” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER