banner166

Kartepe Belediyesi Hizmet binası tamamlanıyor

Kartepe Belediyesi Hizmet binası tamamlanıyor

Kartepe Belediyesi Hizmet binası tamamlanıyor
banner158
banner174

2016 Ağustos ayında temeli atılan Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında sona gelindi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi hizmet binasında sona gelindiğini belirterek en kısa sürede hizmete geçeceğini belirtti

Kartepe Belediyesi’nin yeni hizmet binası inşaatında sona gelindi. Yeni hizmet binası bittiğinde 3 blok toplam 11 bin 324 metrekarelik alanda ilçe halkına hizmet verecek. Kartepe’ye daha iyi hizmet sunabilmek ve ihtiyaçlara cevap verebilmek için önemli projeler arasında yer alan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilecek Kartepe Kent Merkezi Projesi kapsamında belediye hizmet binası 2018 yılının ilk çeyreğinde hizmete geçmesi planlanıyor.

ÜZÜLMEZ – KOCAMAN İNCELEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yakından takip ettiği yeni hizmet binasının incelemesine AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman’da eşlik etti. Kartepe Belediyesi hizmet binasının tabanı 2 bin 205 metre kare, toplamda 11 bin 324 metre kare olacak. Toplamda 104 odanın yer aldığı binada bodrum + 4 kat olarak hizmet verecek. Belediye hizmet binası içerisinde bütün idari birimler yer alacak. Kapalı otopark, yemekhane, meclis grup odaları, 150 kişilik meclis salonu, iki adet ibadethane de bulunacak.

DİZAYN EDİYORUZ

Sık sık inşaat alanında incelemelerde bulunan ve en ince detaylar ile ilgilenen Başkan Üzülmez açıklamasında “Kartepemiz sürekli değişen ve gelişen bir dönüşüm içerisinde. Bu değişime ayak uydurmak için hizmet binamızı da gelişen teknolojinin fonksiyonelliği ile dizayn ediyoruz. Amacımız hemşehrilerimize en hızlı, doğru ve verimli hizmet üretebilmektir. Yeni hizmet binası Kartepemize ayrı bir değer katacaktır. En kısa zamanda yeni hizmet binasına geçerek, artan bir tempo ile Kartepe’ye layık, özlem duyulan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER