AK Parti’nin Gebze Adayları

24 Haziran seçimleri için partiler tarafından kesin aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na verilerek açıklandı.

AK Parti’nin Gebze Adayları
banner158
banner174
AK Parti 27 Dönem  için Gebze’den aday gösterilen 6. Sıra adayı Cemil Yaman, 8. Sıra Adayı Dr. Hakan Höbek ile 9. Sıra Adayı Av. Ufuk Ekinci bir araya geldiler.

Milletvekili Yaman adaylıkla ilgili: “ AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Listemizin Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini Rabbim'den niyaz ediyorum. İnşallah dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Kocaeli'mizin ve teşkilatlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

8.  sıra aday gösterilen Dr. Hakan Höbek de; “Değerli dostlarım, dava arkadaşlarım

24.Haziran seçimlerinde AKPARTİ genel merkezimizce milletvekili adayı olarak gösterildim. Bu süreçte tarafıma ve tüm aday adaylarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ederim.

Adaylığımın açıklanması ile gerek telefon, gerekse sosyal medya ile ulaşan ancak görüşemediğim varsa ve belki de gözümden kaçırıp dönemediğim arkadaşlarımda olmuşsa kendilerinden özür diliyorum.

Biz Gebze bölgesinden üç aday arkadaş kolkola sizinde desteğinizle bölgemizi temsil edeceğiz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.” Dedi.

9.sıra adayı Av. Ufuk Ekinci de: “Kıymetli dostlar, AK Parti Kocaeli milletvekili sıralamasında 9. sırada yer almaktayım. Bugüne kadar desteğini esirgemeyen tüm teşkilatımız mensubu dostlarıma, arkadaşlarıma, akrabalarıma, aileme çok teşekkür ederim.

Çok çalışıp seçileceğime ve seçimde en iyi neticeyi alacağımıza yürekten inanıyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER