banner166

Amanullah Çağatay Uyardı

Gebze'nin sevilen doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Jinekolog Dr.Amanullah ÇAĞATAY Korona Virüsü açıklaması yaparak uyarıda bulundu.

Amanullah Çağatay Uyardı
banner158
banner174

Gebze'nin sevilen doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı - Jinekolog Dr.Amanullah ÇAĞATAY 'Korona Virüsü' açıklaması yaparak uyarıda bulundu.
Çağayay, yaptığı açıklamada, "Tüm Dünya'yı etkisi altına almış olan virüse karşı yapılması gerekenler belli.Virüsün bulaşımını engellemek için kalabalıklardan uzak durarak,hijyenimize dikkat etmemiz ve bağışıklığımızı yüksek tutmamız son derece önemli.Sağlık Bakanlığımızın konuyla ilgili açıklamalarını yakından takip ettiğinizi biliyorum.Kliniğimizle ilgili olarak üzerimize düşen önlemleri almış bulunmaktayız. Muayene aralıklarını geniş tutarak,muaynehane ortamını sık sık dezenfekte ederek,havalandırma akışını sıklaştırarak özen gösterdiğimizi bilmenizi isterim. Kliniğimize bu anlamda güvenle gelebilirsiniz.Hep birlikte bu zor günleri de geride bırakacağız ancak el birliğiyle önlemleri alırsak.Bu nedenle muayeneye gelirken hasta yanında en fazla bir kişi ile gelinmesi,herhangi bir enfeksiyon şüpheniz varsa maske takarak gelmenizi özellikle rica ediyorum.Bir süreliğine tokalaşmıyor yakın mesafe temastan kaçıyoruz.Küçük çocukların mümkün olduğunca dışarı çıkarılmamasını,yeni doğum yapmış yada ameliyat olmuş olanların ziyaretçi kabul etmemesini tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum.Bu durumu en kısa zamanda atlatmak ümidiyle anlayışınıza teşekkür eder güzel günlerin hızlıca gelmesini Allah'tan diliyorum." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2020, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER