banner166

Bağışta sevindiren durum!

Türk Kızılay’ı Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, Gebze’de kan bağışında vatandaşın ve sanayi bölgelerinin ilgisinin sevindirici olduğunu açıkladı.

Bağışta sevindiren durum!
banner158
banner174

(ÖZEL HABER)
Gebze ve çevresinde kan bağışı durumu ile ilgili Türk Kızılay’ı Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, NEFES’e değerlendirmelerde bulundu. Bölgemizde Kızılay marifetiyle gerçekleşen kan bağışlarındaki oranın son zamanlarda önemli artış olduğuna işaret eden Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tunçel, “ Vatandaşımızın eskiye oranla kan bağışına ilgisi yüksek. Bu da herkesin bir anlamda  hastanelerde  kan ile ilgili sıkıntıya maruz kalabilmiştir. Bu bilinç de vatandaşımızı kan bağışlamaya sevk ediyor” dedi.
VALİLİĞİMİZ, KAYMAKAMLIKLAR ÇOK DUYARLI
Bölgemizde kan bağışının daha etkin olması için Kocaeli Valiliği ile Kaymakamlıklardan büyük destek gördüklerini açıklayan  Türk Kızılay’ı Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel, “ Bunun yanı sıra, hastane başhekimleri ile yöneticilerinden de bu konuda önemli destekler alıyoruz. Bir çok hastane yönetimi kan bağışçı olacak  vatandaşı kan merkezlerimize yönlendirmekte, ayrıca kan bağışı hususunda bölgemiz sanayi ve sivil toplum kuruluşlarından da  önemli oranda destek alıyoruz” dedi. 
SABİT VE GEZİCİ BAĞIŞ NOKTALARIMIZ VAR!
Başkan Tunçel, Gebze’de kan bağışı hususunda, Eski Gebze Devlet Hastanesi karşısında, Gebze Merkez Sağlık Ocağı yanındaki yeni binalarındaki kan merkezinin hafta içi 5 gün 10:00-18:00 saatleri arasında açık olduğunu, Gezici kan bağış noktasının ise Gebze Kent Meydanı’nda hafta sonu gezici otobüs içinde gerçekleştirildiğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER