Başkan Büyükgöz Kendi Okulunda

Kaymakam Mustafa Güler ile Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bayrak törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; 4 yıl boyunca okuduğu sınıfında kendi sırasına oturarak gençlerle öğrencilik yılları anılarını paylaştı

Başkan Büyükgöz Kendi Okulunda
banner158
banner174
 Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, haftaya okul ziyaretiyle başlamayı sürdürüyor. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte her hafta pazartesi günü bir okulu ziyaret ederek bayrak törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendisinin de 4 yıl boyunca okuduğu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine konuk oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve okul idarecileri tarafından okula gelişinde karşılanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilk olarak bayrak törenine katıldı. Öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan ve saygı duruşunda bulunan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz; kısa birer selamlama konuşması da gerçekleştirdi.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET VE MİNNET

Başkan Büyükgöz konuşmasında 4 yıl boyunca eğitim gördüğü, tedrisatından geçtiği okulunda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Büyükgöz, “Geleceğimizin teminatı siz değerli genç kardeşlerimle aynı okulda okumaktan duyduğum kıvancı sizlerle paylaşmak isterim. Vatanımızın birliği, beraberliği ve bekası için savaşırken şahadet mertebesine ulaşan İdlib şehidi Mehmetçiklerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad etmek isterim. Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah. Gençler, bu vatan kolay kazanılmadı.

TÜM OYUNLARI BOŞA ÇIKARIYORUZ

Her metrekaresi şehit kanıyla sulanan aziz ülkemizin üzerinde oynanan oyunları Allahın izniyle tek tek boşa çıkarıyoruz. Şehitlerimiz bayrağımızı yere düşürmüyor. Sizlere düşen görev de; çok çalışarak ilim, irfan sahibi değerlerine sahip çıkarak, ülkemizi yarınlara taşımaktır. Sizlere güveniyoruz. Derslerinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ün ardından öğrencilere hitap eden Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de sözlerine İdlib şehitlerini anarak başladı.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ KENDİ SIRASINA OTURDU

Vatanını en çok sevenin görevini sorumluluk bilinciyle en iyi şekilde yerine getirenler olduğunu ifade eden Kaymakam Güler de öğrencilere; vatanına, milletine yaraşır birer fert olarak çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından sınıfları ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz, öğretmenlerle de sohbet etti. Başkan Büyükgöz, 4 yıl boyunca okuduğu sınıfı ziyaret ederek kendi sırasına oturdu. Başkan Büyükgöz burada, kendi öğrencilik yıllarındaki anılarını da sınıfta bulunan gençlerle paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER