Başkan, Ziraat Odası’nı ziyaret etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Ak Parti yeni ilçe başkanı İrfan Ayar Gebze Ziraat Odasını ziyaret ederek oda başkanı Ayhan Pekşen ve meclis üyeleriyle bir süre sohbet ettiler.

 Başkan, Ziraat Odası’nı ziyaret etti!
banner158
banner174

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve  Gebze Ak Parti yeni ilçe başkanı İrfan Ayar Gebze Ziraat Odasını ziyaret ederek oda başkanı Ayhan Pekşen ve meclis üyeleriyle bir süre sohbet ettiler. Oda ziyaretinin ardından başkanlar Gebze'de esnaf ziyaretlerine devam ettiler.

Karaosmanoğlu burada yaptığı konuşmada, ’’ Ziraat odalarını biz önemsiyoruz, bütün odaları önemsiyoruz.  Ziraat ’sız, tarım ’sız, meyvesiz, sebze’ siz, ürünsüz yaşamamız mümkün değil. Bölgemizde yoğun bir nüfus var, iş hayatı var, üretim var. Bunlar tabi yakın çevrede ne kadar güzel üretim olursa o kadar faydalı olur. Kocaeli Büyükşehir belediyesi olarak tarımı ziraatçımızı hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimizi bizzat destekliyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER