BİLKAR Sezonu Şenlikle Kapattı

Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü BİLKAR (Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık Kooperatifi) 2017-2018 çalışma yılını üç ayrı tarihte üç güne güne yaydığı geleneksel yılsonu şenliği ile tamamladı.

BİLKAR Sezonu Şenlikle Kapattı
banner158
banner174

 Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü BİLKAR (Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık Kooperatifi) 2017-2018 çalışma yılını üç ayrı tarihte üç güne güne yaydığı geleneksel yılsonu şenliği ile tamamladı. Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen üçüncü etkinlikte öğretmenler Murat İnce, Gökhan Bütün, Ozan Direniş Uzuner, Hüseyin Soy ve Elifcan Teksal’ın öğrencileri piyano, gitar, yan flüt ve flüt ile müzik dinletisinde bulundu, şarkılar söyledi. Her yaştan kursiyer eşsiz bir müzik dinletisi sunarken dinleyenler tarafından alkışla ödüllendirildi.

BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli etkinlikte yaptığı konuşmada Köy Enstitüleri geleneğini sürdürdüklerini belirtip geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden, BİLKAR’da emeği geçen öğretmenleri andı. BİLKAR’ın kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra toplum yararı çalışmalara imece kültürü ile katkı sunduğunu belirten Başkan Dikkatli dönem içinde hayvanseverler ile dayanışma, ikinci el eşya dayanışması gibi çok sayıda etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Öğretmenlere çiçek ve onurluk verilen etkinlikte uzun yıllar BİLKAR’da eğitim gören kursiyerlere de anı olması için küçük hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178